Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

[RQ] Slika za timeline

793 pregleda · 17 odgovora · otvorena 14.01.2012. u 12:20

Zop, kao što sam naslov teme kaže, treba mi uraditi jednu sliku za Facebook timeline (znate ono kad uđete na svoj ili nečiji profil, pa ona gornja slika, velika ona).

[Veličina / Dimenzije]: Facebook timeline

[Slika / Render / Stock]:Ma kako hoćete, samo da što ljepše izgleda, i da ne izgleda dječije previše, ono kao da sam napaćen kanterom xD

[Boje]: ŽELIM DA SE BOJE NEKAKO UKLAPAJU SA BOJAMA PROFILA, ona kao bijela boja, ne znam tačno kako se zove. Nek slova budu crna, plava, kako god samo nek lijepo izgleda.

[Text / Naziv / Citat]: Eh, ovo je jedna od najbitnijih stvari, želim da bude nešto "cool", da piše H3L1uM pa onda npr is on FIRE!, i takve stvari, znate vi već...
Ne kažem da bude taj citat, već tako nešto, a u slučaju da odaberete taj citat, nek to FIRE bude u plamenu nekakvom. 

[Stil izrade]: Kako hoćete, dajte sve od sebe.

[Transparent]: Ne znam, mislim da ne treba, pošto ovo nije logo, već slika za facebook timeline.

[Okvir]: Kakav ba okvir, ništa to. 

POSEBNO SAOPŠTENJE:
NAJBOLJI RAD, DOBIJA OVIH 200 BODOVA, A AKO MI SE RAD BAŠ BAŠ SVIDI, ONDA I NEKOLIKO MARKICA KREDITA.
MOLIM VAS POTRUDITE SE DA OVO ODRADITE KAKO TREBA. 

Nije ono sto si trazio, ali mi se slika strasno svidja 

ne zajebavam se, slika je prejaka

Post dobio šamar od aer0

Ako mislite da je ovo preteško za uraditi, onda mi to fino recite, a ne da se tu glupirate i spammate.

Eto nesto amaterski bar nisam pisao gluposti neke 
Adzila je napisao/la:

Za ovo slobodno mogu reći da si fulio sve, od veličini, boja, pa sve do samog citata odnosno texta.

Rekao sam da veličina bude za Facebook timeline, uđi na svoj ili nečiji profil ko ima timeline, i pogledaj tu sliku na vrhu tj. veličinu.
Boja pozadine želim da je ista kao i ova sa strane profila tj. ova http://pokit.org/get/?a3004669d1d0ed7ff8ded395e1002adc.jpg

Ako još kome trebaju neke informacije, nek se slobodno jave na pm.
Adzila je napisao/la:

Ma ono je bio samo primjer, nisam rekao da ti moraš onako uraditi. Samo nek izgleda stvarno lijepo, samo to želim. 
Kada stavis na svoju sliku u timeline , ona ce se prilagoditi , nema veze sto je veca . Cak ne znam ni koja je prava dimenzija onog na timeline-u , jer ga ni ne koristim .

- Evo ovo je nesto od mene , nije nesto (tek sam poceo raditi u ps-u) , mozda ti nekad za nesto drugo zatreba ..Poz

Prelijepo će izgledat postavi pa vidi. 
POKERFACER je napisao/la:
Prejako! Za sada ubjedljivo najjaci rad !
[IMG]http://orusei.com/helium.png[IMG]

Kada se stavi na profil ruka mu stoji na tvojoj slici.
Slab odziv skroz, a i radovi nisu nešto, iskreno. Zar je toliko teško vama photoshoperima napraviti je***i cover za timeline? -_-

Bodovi ne idu nikome, jer sam stavio neki bezvezni cover što sam na netu našao. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.