Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Twistter • Photography •

345 pregleda · 23 odgovora · otvorena 07.06.2011. u 17:08

Pozdrav!

Evo nove PIC teme sa slikama koje nisu previše fokusirane.Znaci more Biograd,sunset..

Slikano Cannon A490

Fotoaparat:

Vaša mišljenja i kritike? [sve je dobrodošlo]
MOLIM VAS PRIJE PREGLEDA SLIKA -> DESNI KLIK (VIEW IMAGE)

1• ) Sea - Boat

2• ) Night ~ Horror street (green)

3• ) Sunset reflected by town

4• ) Sea Stone

5• ) Sea [korovita obala mora

--------------------------------------------------------------------------------

Sistem ocjenjivanja

--------------------------------------------------------------------------------

• Aid Photography •

Još da je kakav profi aparatić bilo bi još bolje ali i ovo je kul.
Ovaj autić mi je posebno moćan
aPERFECTCIRCLE je napisao/la:

Još da je kakav profi aparatić bilo bi još bolje ali i ovo je kul.
Ovaj autić mi je posebno moćan
Hvala buraz, postavi i ti kakvi slika pošto sam jedini koji izlaže ovakve slike na gba.Da mi budeš ti konkurent

Ove 4 zvijezde mogu davati samo uber mega skill pro cool xxPrOxX awp ak47 MasTeRRi

Stvarno mi se svidaju slike.

Prvo,ako ćeš vec da se baviš slikanjem onda nabavi fin aparat jer je kvalitet prvo što se uoči na slici .

Dalje,molim te ukloni taj watermark jer je fuj i upropastio je svaku sliku .

Slike su takodje solidne,ima tu još puno vjezbanja al ipak fino je što se trudiš .

I da još bi ti preporučio da se registruješ na balkanart.net,balkanski sajt o umjetnosti,ima i slikanje i photoshop itd pa tu mozes pitat neke malo iskusnije za koji savjet jer stvarno ima odličnih fotografa .

Toliko od mene
Za desktopa su.

Darda je napisao/la:

Prvo,ako ćeš vec da se baviš slikanjem onda nabavi fin aparat jer je kvalitet prvo što se uoči na slici .

Dalje,molim te ukloni taj watermark jer je fuj i upropastio je svaku sliku .

Slike su takodje solidne,ima tu još puno vjezbanja al ipak fino je što se trudiš .

I da još bi ti preporučio da se registruješ na balkanart.net,balkanski sajt o umjetnosti,ima i slikanje i photoshop itd pa tu mozes pitat neke malo iskusnije za koji savjet jer stvarno ima odličnih fotografa .

Toliko od mene
Hvala na savijetu ... Razumijem te šta želiš reći ali ovaj put sam uradio slike da nisu samo fokus da malo promijenim.Za fotoaparata skupljam sad preko raspusta radim negdje i to bi bilo to CANNON do 1000 KM.Kontam inace dalje da slikam ofo ono svadbe, neke manifestacije i to..Ipak ty
-

Nice fotografije, ali ipak bolje izgledaju one nature/animals prije sto si slikao. =D
codex je napisao/la:
-

Nice fotografije, ali ipak bolje izgledaju one nature/animals prije sto si slikao. =D
+1

Možeš ti puno bolje, al' evo ni ovo nije loše
Dobra su slike. Jos da nabavis neki bolji fotoaparat i bice jos bolje.

Jako lijepo, meni se lično dopada tvoj stil fotografisanja. Opet, mislim da možeš još bolje, stoga se potrudi i napredovat ćeš.

momak 4. slikom si sve objasnio . . . steta pa nesmijem dat 5 zvezda

Cestitam slike su vrh...
Dobar ,

~ Ekstra uradjeno sto jest jest odlicno si uradio samo tako nastavi.

Brate,izvini sve je OK,ali imam konjuktivitis i malo problema sa okom..

Nekako se meni ovako cini neostro,po meni...

Inace sve 5..

3 & 5 te izvlace, al sve u svemu imas slifa za ovoga
A fotoaparat je dobar, ali slike su nekako mutne, nema nekog sklada, mogo si bolje poze odabrati. Sad si me nafuro pocecu i ja slikati.
btw. los ti pravo ovaj logo dole.
smoki je napisao/la:
A fotoaparat je dobar, ali slike su nekako mutne, nema nekog sklada, mogo si bolje poze odabrati. Sad si me nafuro pocecu i ja slikati.
btw. los ti pravo ovaj logo dole.
HAHAHAAHA, logo

Ma planiram uzeti neki Cannon profi, ofo ono..Ima bogataša kaže napravi 1000 slika svadbe edituj 300 komada i eto ti 400 KM.

Što se tiče pozicija teško je bilo odabrati jer znas koliko sam se trudio da što manje naroda ima..Prolaznici ovo ono..Kad razmisliš i vidiš fotku rećeš ma ovo mačij kašalj samo mi daj profi fotić i eto..Vjeruj mi nije.Lakše ti je editovati u photoshopu jedno 200 slika nego uslikati jednu ali vrijednu..Ipak hvala na savijetu sljedecu tvoju PIC temu ocu da vidim da liči mojim 3 prošlima..Da nebi ja šamare i kritike puco
S obzirom da imas Solidan aparat od 10.0 MPx

Slike su ti ocajne.

3. slika lici na nesto ostalo fuj.

1. Slika BLUR 100% po ivicama, mutna nejasna slika ... znaci ne valja

2. Slika. Afganistan power MIGHTY WEAPONS. Night vision slika ne sluzi nicemu.

3. Slika mi se vec svidja ... pogodio si znaci svetlost na svom mestu ima slika pricu, kompozicija dobra i to je to.

4. Slika. Svaka cast za Efekat (HUE SATURATION) ali mi se kompozicij ne svidja nikako. Kamen je previse baacen u prvi plan. S' obzirom da je to stenovita obala sigurno je imalo i pene u vodi pesak malo da se to ukomponuje ...

5. Slika opet SVAKA CAST za efekat tj. Filter ...
Slika dobra kompozicija zadovoljavajuca Ima pricu super slika
sve u svemu:

Mali savet:
Dosta se oslanjas na DESCRIPTION od slike...
nedaj da ti DESC gradi sliku, vec slika gradi DESC

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.