Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

[RQ]logo firme

289 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 13:49

Hitno mi je da nemoze biti hitnije. Imam zadatak za skolu da napravim preduzece, i sad mi treba logo firme..
1) trebam nesta kao znak firme npr. ova zvijezda sa sarama, to je kao znak firme.
2)dok dole mi treba da pise i naziv firme "BenjQ", znaci treba da bude kao ove slike, ali da nebude previse ofirno i lose kvalitete..

primjer su ove slike, nesta kao ovo vas ideja..
moze se napisat i slogan firme, kao npr. Jer ja to zasluzujem ili nesta bolje :S slicno tako
hvala
svaki dobar rad ce biti nagradjen aplauzom..

EDIT ova druga slika, netreba biti malena kao sto sam ja stavio :] samo da nebude zabune

Post dobio aplauz od smokan

reper3000 je napisao/la:
kolko sam ja skuzio zvjezda treba da bude tu...
evo...

Uploaded with ImageShack.us

edit

Uploaded with ImageShack.us

nisam rekao ona zvizda, 1 slika ide bez teksta, znaci samo znak firme, kao sto je onda zvijezda i one sare okolo, moze biti krug kocka peto deseto, npr kao sto je tamo, ako bude neki krug ili kocka iza nje neke sare linije ovo ono, a ne samo znak, dok druga slika ide sa textom i to je onako kao sto sam stavio sliku onako nesta, veoma jednostavno
Rješenje
1:
" rel="nofollow" target="_blank">http://img31.imageshack.us/img31/2104/77774830.png[/IMG]

2:

3:
" rel="nofollow" target="_blank">http://img121.imageshack.us/img121/4825/22865882.png[/IMG]

izvoli ^^ ako zelis neke druge boje, reci .

Evo bez teksta

jigsaw je napisao/la:
nisam rekao ona zvizda, 1 slika ide bez teksta, znaci samo znak firme, kao sto je onda zvijezda i one sare okolo, moze biti krug kocka peto deseto, npr kao sto je tamo, ako bude neki krug ili kocka iza nje neke sare linije ovo ono, a ne samo znak, dok druga slika ide sa textom i to je onako kao sto sam stavio sliku onako nesta, veoma jednostavno
ajd ti reci kojeg je tipa ta firma, da znam u kojem smijeru da radim, cim se bavi

Odgovara li ovo?
Peace out...

Evo, moze i bez ovog slogana, moze i horizontalno tekst, tebi kako se sviđa :P

Post dobio aplauz od archie

Evo ti jedan svjetski, internacionalni .

Post dobio šamar od archie

Nedac4zr4il je napisao/la:
Evo ti jedan svjetski, internacionalni .

Jos jednom zamoli za aplauz, na bilo koji nacin, slijedi ti ban na forumu.

Hvala svima, ovo sto je Kayoti napravio mi se najvise svida :] , i nekako jednostavno je.. nisa pretjerano i logo koji nema veze sa tim samo nabacano..

hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.