Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW: treba mi pomoc oko peca 2.1.3-2.2.0

678 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.09.2007. u 22:21

E ovako, skino sam oba dijela ovog peca, stavio ih u folder tj.napravio ga pa onda stavio u njega
D:World of WarcraftPatchesWoW-2.1.3-to-2.2.0-enGB-Win-patch

Pokrenem BNUpdate.exe i izbaci mi gresku There is no patch file to apply.

Sta da radim, ne kontam nikako. ovaj BNUpdate.exe nisam imo nikako u folderu nego sam ga kopiro od starog peca nekog, da nije do toga, moze li neko atachovat svoj BNUpdate.exe pa da probam sa njim, ako je do njega
ma ja to pokrenem igru i izadjem iz nje i on onda sam patchuje bar tako kod mene ide
jucer nes briso WoW i snimio sebi patcheve i kad sam instaliro ponovo udje u igru i izadjem i on ono ko download
samo sto zavrsi za par sec i onda instalira i eto bar kod mene
to je zato sto ti je patch koji si skino (GB) GREAT BRITAIN a tebi vjerovatno treba (US) UNITED STATES... ja mislim da je do tog jer vidim da ti je taj patch GB
               GiMLi je napisao/la:
ma ja to pokrenem igru i izadjem iz nje i on onda sam patchuje bar tako kod mene ide
jucer nes briso WoW i snimio sebi patcheve i kad sam instaliro ponovo udje u igru i izadjem i on ono ko download
samo sto zavrsi za par sec i onda instalira i eto bar kod mene

Probo sam ali mi ne da, ponasa se wow ist oko da mu pec i ne treba, ne pusta me ono bez originalnog passworda, trebo bi me pustit i onda automatski pocet skidat pec, neznam moze li se igrat sa ovim pecom 2.1.3.

btw: koristim gb verziju, nisam americku, neznam sta da cinim...
Skonto sam kako ide, trebalo ovaj njihov downloader pokrenut samo
               opop je napisao/la:
ljudi patch 2.2.0. jos nije pusten u rad ( on donosi zul aman , integrisan ts...)
meni ga je vec jedno tri puta dl al nikad ga nije instaliralo...

potpisujem
               opop je napisao/la:
ljudi patch 2.2.0. jos nije pusten u rad ( on donosi zul aman , integrisan ts...)
meni ga je vec jedno tri puta dl al nikad ga nije instaliralo...

Nisam znao, nisam wowa igro nekoliko mjeseci, pa nisam bas u toku...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.