Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Konkurs za Admine [ GBA Pub ]

1.041 pregled · 20 odgovora · otvorena 23.06.2012. u 23:18

Eh posto se ona tema zagubila , odlucih da dignem drugu.

Naime , kako je server sam od sebe poceo da se puni .. pa sam " primoran " da podginem opet temu ... vezanu za Admine na GBA Pub serveru,

Kao sto vidite .. znate da smo se trudili svi kao sto je i poznato .. od raznoraznih akcija i svega ostalog , mislim da je urodilo plodom.

Naime potrebno mi je jos par admina , takodjer znam da je raspust nastupio ..

Uvjeti za admina:

- Aktivnost na Serveru,
- Aktivnost na Forumu (dužni ste pratiti dešavanja i u najkraćem roku odgovoriti na moguće ŽALBE i UNBAN sekcije. Ukoliko se ne javite sa odovorom, u roku dva dana dobićete WARN; za tri WARNA predviđena kazna skidanje admina)

/Podaci koje ste duzni ostaviti ovde.

Osnovno:

- Ime :
- Nick :
- Godine :
- Facebook :
- Amx iskustvo :
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti )
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ?
- Nesto ukratko o sebi:
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima.
-Vas link sa gametrackera

Takodjer da napomenem , svaka ZLOUPORABA UKAZANOG POVJERENJA BITI CE NAJGORE SANKCIONISANA !

Takodjer i pravila za admine :

Odlučio sam sastaviti vam "kratak" pregled na neka osnovna pravila ponašanja, banovanja, ali i uvjeti kako biste zadržali svoga admina. Pravila su jednostavna, samo ih se trebate pridržavati i neće biti nikakvih problema.

Žalbe na admine šaljite meni na PM, nemojte dizati nikakve teme tu, kao ni za unban. Za to imate Zahtjev za unban.

~ Admin prije svega treba biti redovan. Svako duže odsustvo unaprijed najavite, da se ne biste vratili i čudili zašto vam je skinut.
~ Admin se može dobiti i van konkursa. Budite fer, nemojte stvarati probleme, nakupite sati.
~ Admin treba poštivati i druge admine, bez obzira na spol, dob, težinu, visinu. Naravno, mlađi admini su podređeni starijim.
~ Admin predstavlja cijeli Gamers.ba community i to imajte stalno na umu, jer admin ne smije da psuje, vrijeđa, proziva, "muči" i omalovažava druge igrače i admine. Budite primjer drugima.
~ Admin ne smije zloupotrijebiti svoju poziciju iskorištavanjem komandi poput weapon, heal, glow,..
~ Admin ne smije mijenjati mapu kadgod mu se prohtije. Prije svakog mijenjanja mape, obavezan vote i razgovor s drugim adminima da li se slažu.
~ Admin ne smije koristiti amx_tsay za svoje privatne razgovore. Imate amx_psay (private chat), koristite ga.
~ Prije svakog bana, admin mora biti siguran u svoj ban. Svaki ban mora biti snimljen + nick osobe koja je banovana + demo + sve ostalo. Ovim ćemo smanjit bezpotrebne banove i ostalo.
~ Igrač koji javno proziva, psuje imate pravo gag. Ako i dalje nastavlja, imate ga pravo banovati max na 1h, a ako stvarno ne odustaje, javite se na gamers.ba, dobit će ban i na sajtu (ako je registriran).
~ Admin je samo vaš, ne od nekog prijatelja, zato ni pod kojim slučajem nemojte davati svoj password jer za svaku glupost koja se dogodi na vašem nicku, vi odgovarate!
~ Ako se igrač kojim slučajem campa (šteka), nemate ga pravo banovati. Opomenite ga, slap, slay,..
~ I zadnje, ali ne manje važno pravilo, obavezni ste pregledavati ban/unban sekciju barem 1 dnevnom jer neću ja, kao ni drugi admini, odgovarati za vaš ban.
~ Svaka greška od strane bilo kojeg admina, bit će sankcionisana.. tj. 6 grešaka - skida se admin do daljnjeg
~ Osobe koje budu zloupotrijebile nase gostoprimstvo, također će biti odstranjene sa servera i foruma.
~ Admin mora ispratiti svakog igrača koji je prijavljen na admin say.
~ Admin mora igrat i u noćnim satima, a ne samo kada dođe iz škole/faksa itd.

Ako se sjetim još kojeg važnog pravila, nadopisat ću ga. Za sad igrate po ovim pravilima. Ako za kojeg čujem da je prekršio, ne gine vam skidanje admina.
Zapamtite, vi predstavljate gamers.ba community. Pamet u glavu.

Konkurs ostaje otvoren dok se nepopuni broj admina.

Takodjer svaka vasa neaktivnost , biti ce prvo sankcionisama pa sve ostalo.

Nadam se da smo ispali fer i jasni , ipak mi smo ozbiljan comunity .. tako da nema prava na greske 

Pozdravljam , ispred GBA PUB Administracije.

Takodjer bih zamolio doticne osobe da pripaze na server :|

Neaktivnost se nece tolerisati ;]

[ c1le , ar1f , pek1 , killuminati , nufa , Dici , Nargila ] Ovo su oni koji se nisu javili za promjenu passworda ;]

Hvala , jos jednom pozdravljam .:)

Takodjer da napomenem .. da smo digli i dd2 server , na kojem takodjer trebaju admini. Ispricavam se sto nisam odmah naveo .. al u prijavi neka bude za koji server konkurisete :|
- Ime : Adnan
- Nick : shole.
- Godine : 14
- Facebook : http://www.facebook.com/shole97
- Amx iskustvo : znam dosta toga imao sam svoj server
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ) 3 Sata max
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? Naravno
- Nesto ukratko o sebi: http://gamers.ba/profil/sHoLe1997/
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima. Admine 
- Ime : Jasmin
- Nick : JaLe.
- Godine : 16
- Facebook : PM
- Amx iskustvo : Odlicno
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ):1-2h
Naravno
- Nesto ukratko o sebi: http://gamers.ba/profil/JaleEe/
Nista 

dd2 server
Ime : Tarik
- Nick : BEq
- Facebook : PM
- Amx iskustvo : Odlicno
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ):1-2h
Naravno
- Nesto ukratko o sebi: http://gamers.ba/profil/beq/
Nista ;)
- Ime : Enis
- Nick : zhack
- Godine : 18
- Facebook :http://www.facebook.com/Chicharito.I4
- Amx iskustvo : Samo osnovno , ban , gag , slay , kick i to
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ) 1 sat max
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? KOliko bude u mojoj moci .
- Nesto ukratko o sebi: Enis Selimovic , 18 godina , 4ti razred SMS-a , ako vas jos sta zanima javite
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima. Trenutno nista.
-Vas link sa gametrackera : Ne znam to da nadjem , ali vidite vi koliko sam sati proveo na serveru ako vas zanima.
- Ime : Juro
- Nick : mejdz
- Godine : 17
- Facebook : sve se mozemo dog i preko pm
- Amx iskustvo : znam sve , jedinino ako nisu uveli nesto novo
- Koliko dnevno mozete biti na serveru neka 3/4 sata
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? ofc
- Nesto ukratko o sebi: ne priajvljvam se za posao vec za admina tako da je ovo gore dovoljno
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima. zasad nista
- Ime : Milan Petrović
- Nick : neat
- Godine : 1997
- Facebook : http://www.facebook.com/miljenator
- Amx iskustvo : vodio lokalni server 
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ): 1-2h
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? Uvijek
- Nesto ukratko o sebi: Lijep, mlad,simpatičan, pomalo romantičan 
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima: Nasao zamjenu za brutala 
Ime - Emir

Nick - VektOr[A]

Godine - 20

Facebook - http://www.facebook.com/emir.redzepovic.71

Amx iskustvo - Osnovno ( vodio server 6mj "csbih" )

Koliko dnevno mozete biti na serveru - minimalno 2h svaki dan na pubu, zavisno od dana i obaveza ponekad duze.. Stim da najavim odsustvo svoje...

Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe - Zavisi kakva bude potreba za pomoc, ako budem u stanju pomoci cu, ipak provodim slobodno vrijeme za serveru...

Nesto ukratko o sebi - Mislim da je suvisno ista rec, poznat sam i u losem i u dobrom smislu xD

Sta bi vi promjenili na nasim serverima - Ko prvo izbacio Westwood mapu iz liste mapa xD Ko drugo obratio vise paznju na ponasanje i igru opcenito na sve igrace.. ( ako dodjem do admina, za ostale promjene obratit cu se head-u )

Vas link sa gametrackera - http://www.gametracker.com/player/VektOr%5BA%5D/80.65.85.101:27015/
- Ime :Ibrahim
- Nick :742
- Godine :15
- Facebook :/abblle
- Amx iskustvo :iskusan, znam sve
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti )3 do 4 h
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ?zavisi kako, ali najvjerovatnije da da
- Nesto ukratko o sebi:742
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima.admine
-Vas link sa gametrackera
Ime - Almir

Nick - SEXPLOSIVE;

Godine - 19

Facebook - http://www.facebook.com/sexplosivee

Amx iskustvo - Dobro poznajem, bio sam nekad admin na g.ba i ostalim poznatim starim serverima.

Koliko dnevno mozete biti na serveru - Mogu igrat iskreno 10h jer sad nemam sta raditi.

Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe - Zavisi kakva bude potreba za pomoc, ako budem u stanju pomoci cu.

Nesto ukratko o sebi - Nemam sta reci drugo osim da sam dobar =D

Sta bi vi promjenili na nasim serverima - Prvo sto bih promijenio to su bespotrebne mape. I mozda ukinut par plugina koji su bespotrebni.
- Ime : Elmir
- Nick : SEN
- Facebook : Elmir Džinić
- Amx iskustvo : bio admin na jjjkm
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ) : 3h
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? da
- Nesto ukratko o sebi: .
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima : .
Ime:Armin
Nick:aNk ♥ sameLu
Godine:16
Facebook:PM
Amx iskustvo:Imao sam nekoliko svojih PUB servera,znam uglavnom dosta o amx-u 
Koliko dnevno mozete biti na serveru: oko 5 sati 
Da li ste u Nesto ukratko o sebimogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe: da
Nesto ukratko o sebi:ma ne znam ni ja sam sta da vam kazem  igram cs-a 6 god,nemam pojma nista vise haha 
Sta bi vi promjenili na nasim serverima?:Neke mape uglavnom  ostalo nista 
-Ime - Vedran
-Nick - VECA1q.
-Godine - 15
-Facebook - http://www.facebook.com/vedran.cejovic
-Amx iskustvo - Imao sam admina na g.ba publicu,i na raznim drugim serverima(bihnet,fortuna gaming..). Gotovo da znam svaku amx komandu. 
-Koliko dnevno mozete biti na serveru - Raspust je,tako da sam od momenta kada ustanem online.
-Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe - Da ako sam online uvjek sam voljan pomoci.
-Nesto ukratko o sebi - Zivim u Sarajevu,imam 15 godina (sace 16 aBd)Igram cs.1.6,igram minecraft na gamers.ba serveru,na kompu provodim 5h dnevno..
-Sta bi vi promjenili na nasim serverima - Pratiti sumnjive igrace,i nista vise 

:-*
Osnovno:

- Ime : Marcel Frohlich
- Nick : makkie
- Godine : 15
- Facebook : http://www.facebook.com/nOkZoRr
- Amx iskustvo : poznajem osnovne komande
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ) koliko god je potrebno mogu,pogotovo u nocnim satima 
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ? naravno da sam u mogucnosti
- Nesto ukratko o sebi: sta da vam kazem,igram cs vec 3 godine,prisustvovao sam na 3 lan turnira,ujedno je bio to Adepto BH open,za svoje godine kazu starij da imam neko iskustvo,imam 15 godina zivim u sarajevu,to je to. 
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima. sve je odlicno 
-Vas link sa gametrackera http://www.gametracker.com/makkie333/

i prijavljujem se za ovaj server dd2 samo 
Zbog ne ozbiljnosti ne primaj nista ispod 18+!
Razlog je taj , sto očito mlađa populacija ne zna šta je community, a sta njegov server.

Ajde da dignemo g.ba server na noge 
- Ime : Marko
- Nick : torQ7u
- Godine : 22
- Facebook : facebook.com/torQ7u
- Amx iskustvo : poznajem vrlo dobro
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ): 2 sata u jednom cugu, vise puta dnevno po barem 40 minuta ili 2 mape
- Da li ste u mogućnosti pomoci serveru ako dodje do te potrebe ? zavisi koja vrsta pomoci
- Nesto ukratko o sebi: dugi niz poznavanja foruma kao i naveden igre, mnogo ljudi me zna preko foruma kao i u rl sto se tice gaming i opcenito
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima. umanjiti debilizam koji se siri na serveru
-Vas link sa gametrackera nemam to
MagnuMM je napisao/la:
vau neko opasan
Ne ja sam veci.

Post dobio šamar od simba

Boozywoozy je napisao/la:
Ne ja sam veci.
vid ovog panja ahhahahaha :D

Post dobio šamar od simba

- Ime : Adnan
- Nick : -xXplOsiVe-
- Godine : 22
- Facebook : https://www.facebook.com/DJxXplOsiVe
- Amx iskustvo : Dosta dobro ( odlicno )
- Koliko dnevno mozete biti na serveru ( da zamolim sto realnije , bez ikakvih suludih satnica, koje ne mozete ostvariti ) : 4-5h
- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe ?: Naravno kao sto je community ozbiljan, kao i server u svakom slucaju treba pomoci.
- Nesto ukratko o sebi: Pored toga sto ovaj "SPORT" od CS-a igram dugo dugo godina, bavim se i DJ-ingom ..
- Sta bi vi promjenili na nasim serverima: Realno nista pretjerano, mozda ubaciti starije, ozbiljnije momke, jer ova danasnja omladina su zeljna dokazivanja i previse
-Vas link sa gametrackera: http://www.gametracker.com/player/-xXplOsiVe-/80.65.85.101:27015/

Pozdrav & Respect
- Ime : Jovan

- Nick : Frigent

- Godine : 18

- Facebook : private/pm

- Amx iskustvo : odlicno

- Koliko dnevno mozete biti na serveru: min 2h-max 8h.

- Da li ste u mogućnosti pomoci server ako dodje do te potrebe: Naravno, uvijek sam za pomoci.

- Nesto ukratko o sebi: Imam dosta iskustva sa CS serverima, samim vodjenjem servera, s obzirom da sam imao svoj sopstveni hosting. Drzao sam i nekadasnji WOW Terra Server(Cisto da se zna) s kojim sam napravio rekord populacije na balkanu sto se tice WoW .(Ovu prijavu sam napravio s ciljem da se druzimo itd. Naravno u slucaju pogresnog pi**a administracije , odmah cu reci da nisam tip za takvo druzenje(Zna se na sta mislim))

- Sta bi vi promjenili na nasim serverima : Administraciju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.