Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

VAC

82 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.08.2010. u 18:51

zna li neko mozda kako iskljuciti VAC Secure na serveru ???

to me zezza pa ga hocu da ga iskljucim ... presjeb** je !!

:D
Zeza te radi čita , a ? (:
Koristiš AMX, ne? Otvori si lipo liblist.gam i među entry-jima pronađi liniju "secure". Ovak' češ cheateru. Svoje secure="1" promijeni u secure="0". Problem riješen. Ali time dobijaš novi problem: PAD POPULARNOSTI SERVERA.
DruGaBrieL je napisao/la:
Koristiš AMX, ne? Otvori si lipo liblist.gam i među entry-jima pronađi liniju "secure". Ovak' češ cheateru. Svoje secure="1" promijeni u secure="0". Problem riješen. Ali time dobijaš novi problem: PAD POPULARNOSTI SERVERA.
ma nee...ovo je moj server..nisam cheater...nego ne radi nikome na ovom hostu server ako ima ukljucen VAC Secure pa nisam znao kako ga iskljuciT :D

btW..opet ne radi :(
MarioMaxy je napisao/la:
ma nee...ovo je moj server..nisam cheater...nego ne radi nikome na ovom hostu server ako ima ukljucen VAC Secure pa nisam znao kako ga iskljuciT :D

btW..opet ne radi :(
Trebalo bi da radi nakon restart-a servera, kao i sve ostalo. Uglavnom, cache je 'ebena stvar.

Samo ne znam pričamo li o istoj datoteci. Trebaš izmijeniti onu u AMX folderu.

Kak' bi bio siguran, doradi server.cfg i listenserver.cfg. Dodaj liniju secure "0".

Cache moraš očistiti poslije svake modifikacije.

Trebalo bi da radi nakon restart-a servera, kao i sve ostalo. Uglavnom, cache je 'ebena stvar.

Samo ne znam pričamo li o istoj datoteci. Trebaš izmijeniti onu u AMX folderu.

Kak' bi bio siguran, doradi server.cfg i listenserver.cfg. Dodaj liniju secure "0".

Cache moraš očistiti poslije svake modifikacije.

cek...jel mislis na cache folder ili...?
MarioMaxy je napisao/la:
cek...jel mislis na cache folder ili...?
Ne, mislim na cache memoriju. Sve ono što iz čega server dobija instrakšnse je najprije učitano u cache (il' što bi naši jednostavno napisali "keš";) memoriju.

Gašenjem servera i brisanje podataka iz cache foldera bi značilo kompletno resetiranje postavki iliti ga, vraćanje na tvorničke postavke.

A kako takvi serveri rade bez prestanka, cache je nepromijenjen od prvog boot-up-a. Osim ak' nisi nešto naknadno nabacivao.

Pokušaj sa ovime iznad (server.cfg i listenserver.cfg).

Kada doradiš te datoteke resetiraj server. Tita mi, ak' onda ne bude radilo ti ne koristiš AMXmod.
Ne, mislim na cache memoriju. Sve ono što iz čega server dobija instrakšnse je najprije učitano u cache (il' što bi naši jednostavno napisali "keš";) memoriju.

Gašenjem servera i brisanje podataka iz cache foldera bi značilo kompletno resetiranje postavki iliti ga, vraćanje na tvorničke postavke.

A kako takvi serveri rade bez prestanka, cache je nepromijenjen od prvog boot-up-a. Osim ak' nisi nešto naknadno nabacivao.

Pokušaj sa ovime iznad (server.cfg i listenserver.cfg).

Kada doradiš te datoteke resetiraj server. Tita mi, ak' onda ne bude radilo ti ne koristiš AMXmod.
hahaha .... cuj tita mi...moj nick na cs-u je TiTo ... xD

aaa koristim amxmod i amxsuper ali ne radi jbG...aee morat cu cekat dok se support team vrati sa mora :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.