Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba SLIKOMAT v3

3.518 pregleda · 85 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 01:24

Dobro vece radni narode !

(Iako ova pravila ne vrijede za ovaj slikomat ostavio sam ovu sliku jer ipak je ona zastitni znak ovog kontesta)

Posto me u posljednje vrijeme puno ljudi pitalo kad ce slikomat v3, napokon sam nasao dovoljno vremena da nastavimo dalje, ondje gdje smo stali. Prvo da se izvinem svim memberima jer sam obecao da cu vikendom dizati slikomate ali sam bio u skripcu s vremenom, pa evo uhvatio sam dovoljno vremena da dignemo josh jedan slikomat ! Nadam se dobrom odazivu raje, dobroj zabavi I da postamo sto vise slika, tacnije, nadam se da ce biti onako kao sto je to bilo u protekla 2 slikomata !

Slikomat v1

Slikomat v2

Posto smo malo sarali s ova 2 slikomata, zahtjeva je bilo pomalo cudnih, neki su cak pokusavali da namjestaju, ovaj slikomat sam odlucio na inicijativu pojedinih clanova da napravim na taj nacin da nema apsulutno nikakve mogucnosti da se namjesta (bar se ja nadam).

Slikomat + Kaladont !

Mnogi od vas znaju za igru kaladont, ali evo ukratko objasnjenja za one koji ne znaju (igra se zasniva na rijecima ali mi cemo to “odratidi” preko slika) :

- Neko posta sliku npr cigarTE
- Vi odgovarate na tu sliku slikom koja pocinje sa TE, npr. TEpsiJA
- Sledeca slika slika ide sa JA, npr. JAstUK.
- Nakon te slike ide slika na UK npr UkrAS.. itd.
- Znaci posljednja 2 slova prethodne slike moraju biti pocetna 2 slova nove slike !

U slucaju da neko nije razumio, obratite se na PM !

Od vas se trazi da uz svaku sliku koju ste slikali dodate papir sa svojim nikom (nick sa gamersa obavezno) I ime predmeta, osobe, stvari koju ste slikali !

Svi postovi bez nicka I naziva predmeta, kao I zakasnjeli postovi bice obrisani !

- Takmicenje ce trajati 24 h.
- Prva nagrada je 100 g.ba bodova.
- Pored aplauza za svaku postanu sliku, svaki korisnik ce na “rezimeu” dobiti utjesni aplauz !

Nadam se da su pravila jasna. Lijepu zabavu vam zelim

Neka prva slika bude na ČA !
REtrovizOR

kako uvijek zakasnim :S

Post dobio aplauz od nera_f

El-ninHO je moj idol tako da ...:P
Nastavite od el-ninHO 

HodnIK

nisam stavio svoj nick :S ako hocete mogu ja edit ?

NAusniCA

eto nek bude CE, ĆA , ČA ako moze  vidim da se likovi smorili 

PAradaJZ

Nema nista sa JZ moze ZE !

opasni zeko šolja zeKO
:P

KOSA

SahAT-(A)
SahAT ili sahaTA

ATeNA ili ATiNA

btw, low mi je kamera, mislim da se dovoljno vidi 

editovo sam, mislim da se vidi grcka, a atina je u grckoj..sliko iz svog atlasa!

ČaraPA

edit: nez jel se vidi dobro nick, uslikacu ponovo ako treba :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.