Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

UCL Dream Team

267 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.12.2009. u 01:12

Umjesto Maicona Ashley Cole i Trener Wenger i awah

Za sve ostalo, perfekcija sem Dzeke, Torres bolji

Btw to je moj tim da neuploadam

@ btw Rio raus, Vidic IN
nice
lijepo je vidjeti da su nasa dva igraca u konkurenciji ako nista
Vidic umesto Ferdinanda! :D
Casiljas i Pepe tu moraju biti zajedno sa Kakom

<3 Real.M
da budem iskren malo mi je ta euforija oko dzeke i ostali "nasih" igraca dosadila...U posljednjih godinu dana poceli su proizvoditi i toalet papir i carape sa njihovim likovima i imenima...Stvar jr u tome sto se prije dvije godine nije toliko pricalo ni o dzeki ni o ostalim, a sada se odjednom su postali megazvijeze.mitskih razmjera...glupo mi je to, jer smo mi takva nacija, kad izadje neka pjesma, ona je hit godinu dana,samo se o njoj prica, samo se nju slusa..onaj koji se ne potcini masi bbiva u jednu ruku ismijan..tako ce biti slucaj i sa pomenutim...jos god dana ce vladati euforija a kasnije im se ni imena necemo sjecati...jbg, znam da se mnogi nece sloziti samnom...ali sta cu...izinite na offtopic,ali morao sam... u posljednjih mjesec dana vise je bilo tema o dzeki i njegovim "uspjesima",nego gaming tema...DOBRO DOSLI NA SPORT.BA

EDIT: zanima me sam zasto nema Vidica ni u jednom timu, a svi znamo o kakvom se igracu radi...biti stub odbrane u Man. Untd nije mala stvar...meesija i xavija da ne spominjema, ali ne bitno je da je dzeko tu :))))Fino je znati i imati nekoga u drzavi koji igra tako ali brate mili malo pretjerujemo!!

Post dobio aplauz od uNderGOD

_MorgaN_ je napisao/la:
da budem iskren malo mi je ta euforija oko dzeke i ostali "nasih" igraca dosadila...U posljednjih godinu dana poceli su proizvoditi i toalet papir i carape sa njihovim likovima i imenima...Stvar jr u tome sto se prije dvije godine nije toliko pricalo ni o dzeki ni o ostalim, a sada se odjednom su postali megazvijeze.mitskih razmjera...glupo mi je to, jer smo mi takva nacija, kad izadje neka pjesma, ona je hit godinu dana,samo se o njoj prica, samo se nju slusa..onaj koji se ne potcini masi bbiva u jednu ruku ismijan..tako ce biti slucaj i sa pomenutim...jos god dana ce vladati euforija a kasnije im se ni imena necemo sjecati...jbg, znam da se mnogi nece sloziti samnom...ali sta cu...izinite na offtopic,ali morao sam... u posljednjih mjesec dana vise je bilo tema o dzeki i njegovim "uspjesima",nego gaming tema...DOBRO DOSLI NA SPORT.BA

EDIT: zanima me sam zasto nema Vidica ni u jednom timu, a svi znamo o kakvom se igracu radi...biti stub odbrane u Man. Untd nije mala stvar...meesija i xavija da ne spominjema, ali ne bitno je da je dzeko tu )))Fino je znati i imati nekoga u drzavi koji igra tako ali brate mili malo pretjerujemo!!
Tako ti je u zivotu, kada se proslavish svi pricaju o tebi, i neka je tako da nije Dzeko nebi bio nidje, da nema medija nebi ga bilo nidje i tako i treba

Tako je sa svim igracima sirom zemlje, i Miske nije izuzetak ali nemozesh reci da neznaju igrati, oni su igracine (ja sam jedini koji nehvali nase igrace ali kada neko igra kako treba svjetski igrati onda ga treba pohvaliti) i moraju se dizati

Drugo prica se o dDzeki i reprezentaciji jer je to dobra Marketinška prilika, rast prodaje sve samo zbog igraca koji dobro igra lopte

I neka treba neka svaki dan bude nesta o Dzeki, Misimovicu i ostalima, bolje da njih pratim nego je****g Dodika zbog kojeg ce mo se medjusobno pobiti svi (i sry svima ne samo dodita i nas je***i Silajdzic je isti kao i onaj sto marko kaze 1336 hrvata) svi su oni isti btw ovo je offtopic ali samo ti govorim

Tako treba i tako ce i biti, to je ponos nacije

@ Ur EDIT:

Pa razlog je taj sto svako ima svoj izbor naravno, nemozesh ti nekome reci staviVidica ako on hoce Halid beslica u odbrani
_MorgaN_ je napisao/la:

EDIT: zanima me sam zasto nema Vidica ni u jednom timu, a svi znamo o kakvom se igracu radi...biti stub odbrane u Man. Untd nije mala stvar...meesija i xavija da ne spominjema, ali ne bitno je da je dzeko tu )))Fino je znati i imati nekoga u drzavi koji igra tako ali brate mili malo pretjerujemo!!
Pa što ne bi o njima pričalo se čitavo vrijeme kad su to zaslužili. Džeko bio najbolji strijelac bundes lige, miske imao najviše asistencija. Zatim Džeko je bio drugi strijelac kvalifikacija za SP. I kako je to nezasluženo i glupo? Nije samo gamers bio euforičan. Na svakom forumu su bile manje-više slične teme.

I ova slika što je prva. To je odabir skale. A ne portala toga, ili nekog drugog.

FGB je napisao/la:
Tako ti je u zivotu, kada se proslavish svi pricaju o tebi, i neka je tako da nije Dzeko nebi bio nidje, da nema medija nebi ga bilo nidje i tako i treba

Tako je sa svim igracima sirom zemlje, i Miske nije izuzetak ali nemozesh reci da neznaju igrati, oni su igracine (ja sam jedini koji nehvali nase igrace ali kada neko igra kako treba svjetski igrati onda ga treba pohvaliti) i moraju se dizati

Drugo prica se o dDzeki i reprezentaciji jer je to dobra Marketinška prilika, rast prodaje sve samo zbog igraca koji dobro igra lopte

I neka treba neka svaki dan bude nesta o Dzeki, Misimovicu i ostalima, bolje da njih pratim nego je****g Dodika zbog kojeg ce mo se medjusobno pobiti svi (i sry svima ne samo dodita i nas je***i Silajdzic je isti kao i onaj sto marko kaze 1336 hrvata) svi su oni isti btw ovo je offtopic ali samo ti govorim

Tako treba i tako ce i biti, to je ponos nacije

@ Ur EDIT:

Pa razlog je taj sto svako ima svoj izbor naravno, nemozesh ti nekome reci staviVidica ako on hoce Halid beslica u odbrani :D
u potpunosti se slazem sa tobom..bolje i njih dizati u visine nego ova govna od politicara....samo brate,pretjerujemo ali bas...btw znam misimovicevu nerodjenu sestru, i znam mu roditelje...ljudi zive u bijedi sto je jadno,a on dolazi svako ljeto sa porshe dzipom...toliko o njemu kao covjeku
_MorgaN_ je napisao/la:
u potpunosti se slazem sa tobom..bolje i njih dizati u visine nego ova govna od politicara....samo brate,pretjerujemo ali bas...btw znam misimovicevu nerodjenu sestru, i znam mu roditelje...ljudi zive u bijedi sto je jadno,a on dolazi svako ljeto sa porshe dzipom...toliko o njemu kao covjeku
Za to neznam stvarno i ne bi ulazio u to, nije tako kako se cini sumnjam da mu roditelji zive u bjedi ako ima finansijsku stabilizaciju, ali mogao bi to za sestru povjerovati

Ali ipak nikada neznash ko sta kako gdje, jebiga ali nije nista pretjerano sto se fudbala tice u pozitivnom smislu treba im podrska u svakom smislu
FGB je napisao/la:
Za to neznam stvarno i ne bi ulazio u to, nije tako kako se cini sumnjam da mu roditelji zive u bjedi ako ima finansijsku stabilizaciju, ali mogao bi to za sestru povjerovati

Ali ipak nikada neznash ko sta kako gdje, jebiga ali nije nista pretjerano sto se fudbala tice u pozitivnom smislu treba im podrska u svakom smislu
rodjen u jablanici pored gradiske( neko kaze da se rodio u njemackoj)...znam gdje je odrastao,zivio...roditelje znam iz vidjenja,ali mi je njegova sestra bas dobra prijateljica...vjerovao ili ne tako ti je!!
_MorgaN_ je napisao/la:
rodjen u jablanici pored gradiske( neko kaze da se rodio u njemackoj)...znam gdje je odrastao,zivio...roditelje znam iz vidjenja,ali mi je njegova sestra bas dobra prijateljica...vjerovao ili ne tako ti je!!
J**o mrtve, ako jes tako onda nekontam stvarno
FGB je napisao/la:
J**o mrtve, ako jes tako onda nekontam stvarno
ima malog rodjaka, mali ima 8 godina ali rastura fudbal..njegovi kontali da ce ga miske progurati i upisati u neku skolu fudbala,ali nista od toga..udarile pare u glavu, brate moj..to ti je to!!zato ja njega ne volim uopste
evo da ne izbacujem sliku :

zadnji red : Ashly Cole , Carles Puyol , John Terry , Maicon
Srednji red : Frank Lampard , Andrei Arshavin , Zvjezdan Misimovic , Cristiano Ronaldo
Napad : Edin Dzeko , Lionel Messi
Mrsko mi sliku ubacivat al' evo sastava:

Cassillas

Sergio Ramos, Ferdinand, Terry, Lahm

Pirlo, Gerrard, KaKa

Messi, Torres, Ronaldo

Ferguson

Casillas I.

Dani Alaves, Vidic, Spahic, Evra

C.Ronaldo Gerrard (C) Xavi Ribery

Ibraka Torres

Coach : Guus Hiddink
cntr je napisao/la:

:$
Nemoze se tek tako Lampard zamjenit :)
Tempus_1993 je napisao/la:
Nemam sta ubacivat samo stavite momcad Barcelone jer je najjaca na svjetu 8-)
Brate moj kakva Barca
Real otacm bog i batina !
Samo ubaciti sastav cjelog reala i Ciru kao trenera

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.