Evo dva j*b**a sata trazim neki Video Cutter koji radi. Nadjem ga i ili je trial verzija, ili stavlja watermark na video ili je ograniceno rezanje.
Najbolji je onaj Xilisoft Video Cutter, placa se, ja sam nasao neke keyeve i crackove ali ne radi.
Znaci treba mi neki Video Cutter s kojim mogu da isjecem bilo koji dio klipa. Imam neki video od pola sata (tacnije film) i trebam da ga isjecem na stvarno puno dijelova.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ove programe sam probao i nemojte mi njih spominjati.
-Xilisoft Video Cutter (Nema keya)
-Boilsoft Video Splitter
-Leapic Video Cutter
-Free video cutter (ne moze da ucita nijedan klip :s)
-ImTOO Video Cutter
Bilo ih je jos ne mogu da se sjetim.
Ko mi nadje neki program koji mi odgovara i nije previse komplikovan idu bodovi.
-Bodove cu dati veceras.
Najbolji je onaj Xilisoft Video Cutter, placa se, ja sam nasao neke keyeve i crackove ali ne radi.
Znaci treba mi neki Video Cutter s kojim mogu da isjecem bilo koji dio klipa. Imam neki video od pola sata (tacnije film) i trebam da ga isjecem na stvarno puno dijelova.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ove programe sam probao i nemojte mi njih spominjati.
-Xilisoft Video Cutter (Nema keya)
-Boilsoft Video Splitter
-Leapic Video Cutter
-Free video cutter (ne moze da ucita nijedan klip :s)
-ImTOO Video Cutter
Bilo ih je jos ne mogu da se sjetim.
Ko mi nadje neki program koji mi odgovara i nije previse komplikovan idu bodovi.
-Bodove cu dati veceras.
ne garantujem nista.
Evo ti bodovi, nije puno, ali eto