Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje za Novu Godinu

343 pregleda · 39 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 15:29

Evo jedne fine diskusije za sve vas Gamere, koji nemate pametnijeg posla nego da citate ove smarajuce teme na G.ba. Pricajuci preko emesen mesendzera sa svenska spelare (mirofa) dobio sam ideju da otvorim temu. Inace mirofa nije spavao 40 sati, jer je to vrijeme proveo na g.ba cekajuci da neko pametan poput mene otvori temu.

Kucam brzo, jel znam da brzo citate, i zato da bi nash svenska spelare(mirofa) mogao da odgovori jednim pametnim postom i tako dobio 1 aplauz i desetak mrsavih bodova.

A da, sto se tiche teme, gdje cete za novu i sa kim cete slaviti ?

Ja dolazim u BiH, i slavit cu sa jaranima u nekoj kuci uglavnom. Bice neka partija brza skroz. Bice droge i riba, sto je najvaznije.

KAMAN m1rofa
Ja cu slavit sa rajom mi sami u stanu uzmemo piva, grickalica, milina zajebavamo se...
Necija prazna kuca . Jedva cekam u 3 pm , prijatelji , PRIJATELJICE , pice ... :D:D
Oj sto to spomenu ja cu sad odbrojavat dane do tog' . :D
Kod mene u stanu sa par jarana i par drugarica...kao i uvjek
Pred kompjuterom najvjerovatnije.
Ne znam sto da slavim novu godinu, kad je svaka ista,samo ispocetka.
apo4ort je napisao/la:
Necija prazna kuca . Jedva cekam u 3 pm , prijatelji , PRIJATELJICE , pice ...
Oj sto to spomenu ja cu sad odbrojavat dane do tog' .
Jarane kako je tek meni, zivim za to da dodjem dole, i da radim sta mi je volja. Vamo me zakon j**e na svakom koraku. Nesmijes se drogirat, nesmijes ovo nesmijes ono, ma zajebi to.

Btw sigurno ima onih koji ce igrati cs u 12 navece.
Mi smo prosle godine iznajmili sprat u planinarskom domu Bijambare, ponijeli cuge, hrane, svega zivog, vatromet itd.. Bilo prejako, snijeg, rostilj, zajebancija, pive, alkohola.. To mi je najjaca nova ikad 10/10.. Do te nove sam inace slavio u gradu, ma ne mogu se ni porediti realno.. Znam da smo u julu isli po Vlasicu da trazimo neku kucu za iznajmit, bilo vecina zauzeto..

Medjutim, ove godine, Bijambare su postale kao zasticena zona, tako da se dom vishe ne izdaje obicnim licima, vec ono djeci koja sa skolom dolaze da gledaju pecine Ali, nasli smo alternativu, vec se zna gdje se ide i raja koja ide.. Idemo ove godine na vikendicu blizu Borackog jezera, tako da bi trebalo biti sminka.. Nije toliko ni vazno gdje se slavi, koliko je vazno sa kakvom rajom se slavi..

Ne treba mi nista, dobra raja, rostilj, jeger od 1l i snijeg..
Znaci kaman !

Btw : Kakav aplauz bolan

E jesi nasao temu svaka cast do nove godine mozemo crknuti jos 10 puta !

Standard ova godina nece biti kao i svaka , prosle godine bila gotiva slavilo se tu sa drustvom znaci 90,91 ,92 godiste e sad ove godine nece biti isto !
Znaci sakupiti para nesto ili kojim slucajom nadje na ulici neko izgubio kofer pun para i bas ja tad naletim hahaha !
Sakupiti nas par koliko mognemo i dogovoriti se dali ce to biti lokal ili cemo negdje na trg ili nesto drugo !
U glavnom to mora da prodje u najboljoj atmosferi i hoce jer nece biti turbo folka sve ostalo ima da bude !
Meze neke kupiti , pica to slavlje ce se produziti na narednih par dana nadam se !

U glavnom valjda ce biti do sada najbolja godina do sada koju sam slavio i moram da se izgotivim ono bas ,bas <3 !

~Jesi smilsio temu svaka ti dala !
AlienzZ je napisao/la:
Jarane kako je tek meni, zivim za to da dodjem dole, i da radim sta mi je volja. Vamo me zakon j**e na svakom koraku. Nesmijes se drogirat, nesmijes ovo nesmijes ono, ma zajebi to.

Zadnja rečenica - žalost, ima i takvih

Vjerovatno kod jarana idem slaviti a tu će takođe biti moje društvo itd. ....
U kući , slušajući muziku. Gledajući epic old school filmove. Radeći na mom forumu, pisajući postove. Nothing special really,kao i uvijek alone in teh fucking room. <_<
AlienzZ je napisao/la:

Pa da ne smijete tamo.
A dodjete u BiH pa vamo sve smijete
- Ako nisi znao i u Bosni je sve zabranjeno sto i tamo

A sto se tice teme, malo je prerano al' eto.
Ugl. idem kod jarana sa jaranima
AlienzZ je napisao/la:
Jarane kako je tek meni, zivim za to da dodjem dole, i da radim sta mi je volja. Vamo me zakon j**e na svakom koraku. Nesmijes se drogirat, nesmijes ovo nesmijes ono, ma zajebi to. :)

Btw sigurno ima onih koji ce igrati cs u 12 navece. :(
Prijatelju , takvi ljudi se zovu pacenici . :) A zakon k'o zakon , EU sjebaje sve . Zato i ne bi' volio da BiH ikad udje u EU .
Ja cu igrati kantera ili wowa dise mi ..
ACE je napisao/la:
Pa da ne smijete tamo.
A dodjete u BiH pa vamo sve smijete
- Ako nisi znao i u Bosni je sve zabranjeno sto i tamo

A sto se tice teme, malo je prerano al' eto.
Ugl. idem kod jarana sa jaranima
Vamo da me policija ufati sa drogom, ili da napravim neki prekrsaj, odma bi dobio izgon iz drzave. A dole policija, lako je podmitis, nemogu mi nista. Inace pola policije mi familija, ko i mojih drugovima, tako da mozemo da radimo sta ocemo. Nije to veliki grad kao Sarajevo.. Ipak je malo mjesto, svako svakog zna. Uglavnom bice ludo i nezaboravno.
Sa prijateljima, gledat horore i komedije cijelu noch
Jason4baja je napisao/la:
U kući , slušajući muziku. Gledajući epic old school filmove. Radeći na mom forumu, pisajući postove. Nothing special really,kao i uvijek alone in teh fucking room. <_<
Je li gotova kava ona ? Imal' mrtvih ? :D Kako prodje ?
Sa jaranima i par jaranica u stanu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.