Prvo bih zamolio moderatore ili admine da, ako su u mogućnosti, ne brišu temu, jer sam u jednoj vrsti frke. Naime, stan u kome ssam boravio proteklu godinu studiranja u Sarajevu više nije dostupan za mene, znači ne mogu boraviti u njemu. Ove godine mi treba stan za 3 osobe, dvosoban ili trosoban, sa jedno 70-80 kvadrata. Pošto je došlo vrijeme da se nađe stan, ja sam se bacio u potragu. Međutim, bez veze mi da stalno idem iz Viteza u Sarajevo kako bih provjeravao stanove kakvi su, pa zbog toga želim da uputim jednu molbu članovima ovog portala.
Ako neko zna da se izdaje stan kakav sam opisao, na Malti, Otoci, Pofalićima ili Grbavici, da mi odmah javi.
Ko mi nađe stan za nagradu dobija 500 Gamers.ba bodova.
Napomena: Cijena stana treba biti do 450 KM. Stan mora biti u stambenoj zgradi, dakle kuća ne dolazi u obzir!
Jos jedna napomena: Ne treba mi kopiranje oglasa sa interneta ili iz novina. Ono sto mi treba jeste informacija koju vi imate, da poznajete nekoga ko iznajmljuje stan ili pak da vi sami iznajmljujete stan.
Ako neko zna da se izdaje stan kakav sam opisao, na Malti, Otoci, Pofalićima ili Grbavici, da mi odmah javi.
Ko mi nađe stan za nagradu dobija 500 Gamers.ba bodova.
Napomena: Cijena stana treba biti do 450 KM. Stan mora biti u stambenoj zgradi, dakle kuća ne dolazi u obzir!
Jos jedna napomena: Ne treba mi kopiranje oglasa sa interneta ili iz novina. Ono sto mi treba jeste informacija koju vi imate, da poznajete nekoga ko iznajmljuje stan ili pak da vi sami iznajmljujete stan.

a ako oces stan da te niko nepegla da uzivas XD po meni najbolje ti je da uzmes Grbavica,CW,i tako dole.