Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Schulz 4 gamers.ba

2.151 pregled · 84 odgovora · otvorena 11.08.2008. u 22:22

Kao sto je vecini poznato knjigu naziva ''Historija kultne opsesije'' koju sam napisao bilo je moguce naruciti putem maila.

Medjutim,

Zbog tehnickih problema sa izdavacima knjige, i previse drugih obaveza, odlucio sam da knjiga ipak nece biti stampana, kao sto je prvobitno namjenjeno. Upravo zbog toga da Vi ne bi ostali uskraceni za ovaj mali projekat odlucio sam da ga, da tako kazem poklonim gamers.ba i njegovim clanovima i posjetiteljima.

Izvolite :

http://rapidshare.com/files/136612565/Historija_kultne_opsesije__CS_u_BiH_1.doc.html

Pohvale, kritike, sugestije, pitanja i ostalo dopusteni.
Hvala buraz ^^ - cista 10ka za ovakav potez.
Lijep gest, samo steta jbg trudio si se, a da nista ne naplatis ....
ako je knjiga toliko dobra i sve mislim da bi bez obzira na koje kakve greske trebo to da izdas....nedaj da tri se taj rad sad upropasti.....napravi sta moras i izdaj knjigu
napravi sebi jedan primjerak,a ko misli da je zazlužio i ko ima para,neka mu nešto pošalje ;d
Kralj si ...No comment ! editovachu cim vidim knjigu i sadrzaj
^^
Edit: SVe sam zachas preletio - Svaka ti dala za ovo.Narocito mi se svidja interview Mili "Laquila-e".Takodje ti je super sto si stavio one GUIDEove za oruzja!
svaka čast, čovjeka bi za trud trebali nagradit nečim...
Svaka cast treba ti spomenik dignut :P

@EDIT : Procito sam pocetak knjige i molio bih te da je izdas da mozemo kupiti pls ?? Knjiga je extra i samo tako nastavi brate:D
NAjjaci si....
Hvala puno.... :) ionako sam mislio naruciti...
A ovo samo pokazuje kakav si ti covjek... LJUDINA ..

Ae samo malo budi aktivniji vamo... bar spammaj .D da te imamo... jbt g.ba nije g.ba bez Dine ... .D

(K) jarane
Hvala!!!

Ni sam ne znas kolike si pohvale zasluzio uradivsi ovaj potez. Pogledajte samo, covjek je ulozio svoj trud i znanje da bi na kraju sve podjelio sa nama i to bez ikakve naplate.
Suvisan je svaki drugi komentar.
Ovo je to sto Gamers.ba cini onakvim kakvim jeste.
sykon says:
Igrajte igrice i ganjajte curice, naucite skill, nemojte ga downloadovati.
realno volim te :$ i to na vise jezika. A ako BoG (ttk dmg) da zdravlja ..... nece biti poslednje ... sry btw
Kralj si ...No comment ! editovachu cim vidim knjigu i sadrzaj ^^
Schulz najbolji admin gamers.ba svih vremena , lik koji je jedini zasluzio admina i ne zabusava ... zbog toga je zasluzio titulu NAJBOLJEG ADMINA gamers.ba portala.
n1 DEDEMI
TYYYYYY QMEEEEE
sve rijeci su suvisne :/ svaka cast.
sykon says:
Igrajte igrice i ganjajte curice, naucite skill, nemojte ga downloadovati.

Lijep sadržaj...
Pročitao sam intervjue i još neke odlomke...
čestitam na trudu ^.^...
Drago mi je da se ima planova za budućnost

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.