Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Avast belaj

277 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.01.2008. u 21:15

Evo stvarno vise nemam pojma sta bi ovo moglo bit ,dolazi mi svaki jedno 2 sata.
ISPROBO SAM SVE MOGUCE OPCIJE
- DELETE
-MOVE TO CHEST
-MOVE/RENAME
... i dalje dolazi :S

Ako moze bez glupih odgovora tipa instaliraj NOD32, reinstall windows itd itd...

-nisam debil
-ne zelim biti debil
-ovo me nervira
-izbacuje me iz CSa
-pomozite ovom coeku

H V A L A

nisi debil...pa cekaj malo jel ti sam ne kuzis da imas trojanca u kompu....sta mislis da ti to pokazuje iz zajebancije
imo sam i ja avast iskreno mislim da je ne moguce da se to ukloni
....i stalno nes sssere trojan !....sad imam nnod32 i ne sere toliko ko on!.....bolje ti je brisi !...
ovo je Trojan odnosno keylogger kojeg ne mozes izbrisati,mislim ima par nacina ali to je dosta tesko

vjeruj mi razumijem se u te stvari

javi mi se na msn [email uklonjen]

ajde zz
samo des x jarane,ti si ga vec obriso samo na x,tog trojanca si izbriso idi na x

Zadnji edit: 09.01.08 u 15:19:21

samo da te pitam jel ti full avast ako nije onda nije ni cudo sto ne moze da ga izbrise

ako nije idi na www.serials.ws i nadji sebi Kod

ZzzzZzzZ
Mozda na "search" pokusas naci taj file ss.... i rucno tj.sam ga izbrisati
4miO*J@ck@l je napisao/la:
samo des x jarane,ti si ga vec obriso samo na x,tog trojanca si izbriso idi na x

OMFG koji n00b

"samo x vec si ga obriso"

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaA
R!zla je napisao/la:
nisi debil...pa cekaj malo jel ti sam ne kuzis da imas trojanca u kompu....sta mislis da ti to pokazuje iz zajebancije

-ajde necu ti psovat
-vidis li idole da sam napiso da sam sve probo i delete i move to chest
-on ga pobrise al opet dodje
-nemoj spamat
- i da ... nisam debil samo se ti malo pravis glup
probaj ga pobrisat sa tog mjesta (windows/system32)... ako ti kaze it's beig used i to, nadji u procesima istoimeni proces, endaj ga i onda ga brzo delete... tako sam ja jednom jaranu "na foru" izbriso nekakav virus, pa probaj i ti
druze...
Mozda ga stalno skidas sa neke stranice koju stalno posjecujes...
Pa ga stalno brises a svaki put kad je posjetis opet ti skine pa tako mozes sto godina.....
ahm imo sam ovo isto.. na jedno 1337 foruma sam napiso kako se toga rijesit.. i nikad mi niko nije uspio pomoc.. formatiranje je jedino rijesenje

edit:
pokusaj ovo: http://rapidshare.com/files/82556566/Control.txt.html

Zadnji edit: 09.01.08 u 16:26:27

i meni se to desilo 2 put,nisam mogao obrisati trojanca:
1.otisao na tu lokaciju i sam obrisao trojanca kad ga avast nije mogao.
2.instalirao kaspersky koji je unistio 3 trojanca ali jos uvijek ne mogu system restore uradit
Probaj otici na tu lokaciju i izbrisati sam trojanca(bas su napast)
Ako ne moze onda probaj to sto si naveo da ti ne savjetujemo.
4miO*J@ck@l je napisao/la:

wtf?!? kakav ba "x" jesi li lud ti?
Buraze moj lijepo ti mene dodaj na msn
[email uklonjen]
i razmisli koji anti virus zelis ima da dobijes orginal a bodovi mi ne trebaju ae zZz

ionako radim u firmi za takve stvari pa cu ti dati dzaba

pa makar mi odbili od plate xD D

zZz

L[m]
Slusaj ima moj haver isti prob....

svako 5 min mu izbaci ovo...da je trojan u kompu...sve smo probali al nijedan antivirus nista nije mogo pomoci...

morali smo reinstal windows...jbga zao mi je sto ovo govorim..al mislim da nemozes drugacije nikako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.