Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

mikrofon

301 pregled · 10 odgovora · otvorena 29.07.2007. u 01:06

e ovako imam problem sa mikrofonom....imam mikrofon na slusalicama a ne mogu nikako da pricam npr teamspeak i ta sranja...et ak moze neka solucija...skromnih 5 bodova od mene...unaprijed hvala
Mislis za cs)))))

Pritisnes K i pricas odes u options tamo nades test...
Control Panel
Sound and Audio Devices
Tu imas postavke volume i ostalo
               ArtX je napisao/la:
Control Panel
Sound and Audio Devices
Tu imas postavke volume i ostalo

ti stvarno...ccc kao da ja to nisam radio....nes sam i ja pokusavao ali nikako...DAJ GOVORI PUT KAKO DA NASTIMAM..CCC JEL TI TESKO?
ccc
               ch1p je napisao/la:
Mislis za cs)))))

a ti si mi idol...cuj za cs...ja govorim za teamspeak i ostalo...on za cs...pa nisam bot...hm...
               ch1p je napisao/la:
Mislis za cs)))))

OMG za TS netraba grzati se slovo samo se prica !
Da se uvjeris da ti rade slusalice i mikrofon...
- Control Panel
- Sounds and Audio Devices
- Gore u karticama izaberi Voice
- Na dnu tog prozora bi trebao imati dugme sa natpisom Test Hardware...
Kada to kliknes Windows ce prvo uraditi loading tvog zvucnog hardware-a. Nakon toga, otvorice ti se prozor na kojem ti pise sta dalje trebas uraditi kako bi provjerio da li ti rade slusalice i mikrofon. (nadam se da znas engleski)
Osim toga, provjeri da li ti je pojacan mikrofon... to ces uraditi isto kao i prethodno samo umjesto kartice Voice odaberi Audio... i zatim Volume kod ikonice sa mikrofonom. Zadnja pozicija ti je mikrofon i pobrini se da ti je na dnu selektovano "Select".
Eto... GL
samo da koristis search!
bacas bodove
               Miller je napisao/la:
Da se uvjeris da ti rade slusalice i mikrofon...
- Control Panel
- Sounds and Audio Devices
- Gore u karticama izaberi Voice
- Na dnu tog prozora bi trebao imati dugme sa natpisom Test Hardware...
Kada to kliknes Windows ce prvo uraditi loading tvog zvucnog hardware-a. Nakon toga, otvorice ti se prozor na kojem ti pise sta dalje trebas uraditi kako bi provjerio da li ti rade slusalice i mikrofon. (nadam se da znas engleski)
Osim toga, provjeri da li ti je pojacan mikrofon... to ces uraditi isto kao i prethodno samo umjesto kartice Voice odaberi Audio... i zatim Volume kod ikonice sa mikrofonom. Zadnja pozicija ti je mikrofon i pobrini se da ti je na dnu selektovano "Select".
Eto... GL
samo da koristis search!
bacas bodove

e ovako....znaci do mikrofona mi je je*enog ...ne radi ...moram nove sluse uzeti...ak ce admini dopustit da ti dam bodove meni je svejedno...makar sam ssazno da mi je mikrofon pokvaren...thx u svakom slucaju...admine ti mi reci smijem li dat...da ne bude NEMJESTAJKA i tih stvari...hvala..
Pogledaj je li ti mozda nashtiman "Push to talk"
               ch1p je napisao/la:
Mislis za cs)))))

ovako gdje god otvorim temu ti si spamo sa glupostima....idi bolan na stare teme spamaj tamo ...samo brate glup ispadas
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Lijepo copyrano

pa naravno da je copirano
napisao sam samo search i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.