Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šale 1.april

983 pregleda · 40 odgovora · otvorena 01.04.2013. u 11:41

Evo danas dan za zajebanciju, jeste vi nekog zeznuli ili imate u planu to uraditi i kako ? Evo ja sam sjeb'o druga da sam mu dao admina na serveru. Nije nesto ali sam se bar nasmijao fino :) LP
Zajebali su mene da mi je prijateljica u bolnici, i to su me nadigli u pola 1 iz kreveta, nisam zaspao do 5...
ja sam staroj rekao da mi je racunar pregorio sav, da je nesto eksplodiralo u njemu, a nedavno sklopljen, bgm stara skupo prosla haha . sokirala se zena, kad ono 1. april :P
Ja reko staroj da joj je umrla stara, žena se obandačila, kad ono 1 APRIL !!! Otišo sam u 3 PM  .
brick je napisao/la:
Ja reko staroj da joj je umrla stara, žena se obandačila, kad ono 1 APRIL !!! Otišo sam u 3 PM  .
Ti nisi normalan, ajd da si rekao da je žena završila u bolnici pa i nekako, ali da je umrla   
brick je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH  
brick je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH!

Jao, ne vjerujem! Gdje ces to reci, hahahahha! Ja sam curu, rekao joj da moram ponovo na operaciju ruke.  
Ja reko' starom da su me izbacili iz skole,kad on mene izbaci iz kuce.I onda ga nazvao na mob.,rekao 1.april  
Ja sam drugu rekao u sql da mu je stara dosla covjek poplavi ispred mene .. Reko prvi april jbt kad covjek isped mene dusu ne ispusti
br0wn13 je napisao/la:
Ja reko' starom da su me izbacili iz skole,kad on mene izbaci iz kuce.I onda ga nazvao na mob.,rekao 1.april  :r
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

ti i brick WIN WIN WIN WIN WIN WIN
miire je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH!

Jao, ne vjerujem! Gdje ces to reci, hahahahha! Ja sam curu, rekao joj da moram ponovo na operaciju ruke.  
a ona tebi, de pitaj jel me interesuje?   ♥
Mene jos niko nije zeno ali cu ja danas...evo sad pravim kuhana jaja i uvaljat cu ih u cokoladu i zamotat u neku foliju. Podvalit cu ih kao kinder jaje :PP
Evo pogledaj te video mozda vam se neka svidi, i zeznete ukucane :)
http://www.youtube.com/watch?v=_rg3ak8SFZc
brick je napisao/la:
A jesi kralj. Ja staroj reko da mi je matematiku za kraj godine jedan zaključio ona se šokirala
Javiše mi da mi je punica umrla, nije nikog sretnijeg od mene bilo , kad ono ...  

Post dobio aplauz od DZAVID

Ja reko staroj da moram da idem u zatvor da sam nekog prebio stara se zijanila hahahah.
Al najludje zovem frenda u 1 sat navece i kažem mu da smo izbaceni sa faksa i prekinem lik me zvao poslije toga jedno pola sata ja se nisam htio javit i kasnije ga nazovem prvi aprill poceo mi psovat sve hahaha
Staroj slago u 6 ujutro da joj je stara dosla, zena se sredila haha i onda sam joj reko 1 april. dobro sam proso 
br0wn13 je napisao/la:
Ja reko' starom da su me izbacili iz skole,kad on mene izbaci iz kuce.I onda ga nazvao na mob.,rekao 1.april  
HAHHAHH Ninjastyle 
Rekao starom da sam gay:

NO!
Ustao sam prije 5 minuta i nemamo nastave a osim toga retardirane su mi ove prvo-aprilske fore.
miire je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH!

Jao, ne vjerujem! Gdje ces to reci, hahahahha! Ja sam curu, rekao joj da moram ponovo na operaciju ruke. 8)
hahahha

Post dobio šamar od miire

br0wn13 je napisao/la:
Ja reko' starom da su me izbacili iz skole,kad on mene izbaci iz kuce.I onda ga nazvao na mob.,rekao 1.april  :r
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.