Dakle ovo je drugi put da mi neko hacka vazniji mail (gdje mi stoje vazni podaci o bankovnim racunima, passovima stranica etc.). Alternativni mail nisam ukucavao, znaci zaglibio sam tim. Sad trazim da se nadje neko ko moze da mi sto brze pomogne da vratim pw od mail-a. Javite mi se u GB il PM za podatke.
Pitanje
Zaključana Riješeno
155 bodova
Hackan e-mail again! -.-
599 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 17:52
Tesko da ce ti ko pomoci.I ako pomogne sve sto vrijedi ukradeno je
Fino vam ljudi kazu GMAIL uneses broj mobitela i onda moze glabat do sutra nece nista hakovat
Fino vam ljudi kazu GMAIL uneses broj mobitela i onda moze glabat do sutra nece nista hakovat
Hotmail, gmail, yahoo?
Pomoći ćemo ti Arman i ja
Pomoći ćemo ti Arman i ja
ae pm mi podatke odg. do včrs nekad
GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Uploaded with ImageShack.us
Njegov računar .

Pw ćeš dobiti kada bobe legnu
GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Njegov računar .

Post dobio aplauz od skile
742 je napisao/la:
GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Njegov računar .

GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Njegov računar .

D
to ti je sigurno neko poslo virus ti naivcina prihvatio , pokreno i on ti uso u komp
Da se džabe ne lažemo, hotmail je 'ajmo reći nemoguće ' hackati '. Jedini način su ti > Alternativni mail i tajno pitanje.
javi mi se na pm (:
Edit: kako ste glupi samo... Da moze vas hakovati jedino ako ste vi glupi toliko (: stavaljte tamo odogovore koje bi budala pogodiio ili primate od svakog svakakve stvari -.-
Edit: kako ste glupi samo... Da moze vas hakovati jedino ako ste vi glupi toliko (: stavaljte tamo odogovore koje bi budala pogodiio ili primate od svakog svakakve stvari -.-
bRUTAAAL je napisao/la:
šta ti spamaš ba, ne znaš kompa upalit' ti da hakneš mejl :O
D
D

@topic
Ako si koristio hotmail,njega ti je najlakse hackovati.Najbolje predji na gmail. Ja sam imao 2 hotmail-a i hackovali su mi oba.Imam ih jos par ali ih ne koristim
gmail ima najjacu zastitu sto se tice toga.Mislim,da ti nece niko pomoci ovdje jer niko ne zna hackovati mail...probaj kontaktirati support od hotmail-a...moras im dati neke dokaze da si to ti i vratit ce ti ga,samo je pitanje da li su podaci ostali na mail-u
Mejl ne može biti hackan na Hotmailu. Nasjeo si na pisher, nema pomoći, zdra'o.
Almir je napisao/la:
Da se džabe ne lažemo, hotmail je 'ajmo reći nemoguće ' hackati '. Jedini način su ti > Alternativni mail i tajno pitanje.
742 je napisao/la:
GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Njegov računar .

GOTOVO
€:
Prva slika keyloggera

Njegov računar .

Skamera na svakom cosku ^^
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.