Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Contest - Rasput] Glasanje

631 pregled · 19 odgovora · otvorena 11.06.2011. u 07:49

Odaziv je bio sasvim solidan, i ja sam zadovoljan radovima.

Glasati možete do 22:00 - nedelja. Neka najbolji pobijedi.
Svako ima pravo na maksimalno dva glasa (prvi rad dobija 2 poena, drugi rad 1 poen)

Rad 1

Rad 2

Rad 3

Rad 4

Rad 5

Rad 6

Rad 7

Ili : Sve radove preuzmite u .docx i .doc formatima ovdje

Izvinjavam se zbog blagog kašnjenja, net mi suxa ovih dana.
glasam za 1 i 4.
1 mi se jako svidja
2 & 7

Posto volim citati duge sastave, koji su da kazem na neki nacin "dubukoumni", samim pocetkom, tj. uvodom u ova dva teksta, vidio sam da su ova dva koja sam odabrao bas takva. Prvi rad(2.), definitivno ko kod ima prijatelja ili nekoga koga voli i kome vjeruje, ovaj rad ce ga definitivno rastuziti. U drugom radu kojem se definitivno pronalazim, i ja se nadam da ce meni neko od drugova reci, "Znaš li ti ...... ....", "Ona kaze da joj se svidjas", i slicno, jer sam i ja na neki nacin kao i ovaj tip sto je pisao ovaj rad.Zamolio bih sve spamere, jer ce se ovdje javiti 90% onih koji nisu ni procitali ni jedan rad, mozda osim prvog, da procitaju par ovih radova(moja preporuka 2 & 7). Želio bih da se zahvalim tebi MAND4, na ovom contestu, po mome misljenju jednom od boljih u zadnje vrijeme.

P.S Ako mogu da mi sa jave autori ova dva teksta na PM, unaprijed hvala.
2. i 7.
definitivno dva najbolja rada, zajedno sa raspustom ukomponavali dvije najbolje stvari na svijeru( prijateljstvo i ljubav ), ali i jednu gorku tragediju gubitak najboljeg prijatelj. Oba rada su dubokoumna, covjek bi pomislio Verther ih pisao, kad smo vec kod Verthera sjetih se da imam 6 lektira preko raspusta da procitam -.-
1 i 4 definitivno

1 odlican 9-)
1 i 4.Kako je drama napisano
2. - Rad šljašti!

Ne znam kako mozete da glasate za prvi.. No offence autoru, ali izgleda kao da je napisano iz ciste sprdancije sa mnogobrojnim pravopisnim greskama. :S
1 i 4 definitivno.
1 je zaslužio da pobijedi na contestu
fini su svi manje vise
izdvojio bi 2 rada,te za njih i glasam 2. i 7. :)
2 i samo 2 rad najjjaci ...
2 ( rad koji je najbolji sto se tiče sastava i gramatike ) i 4 ( samo zato sto sam umro od smijeha dok sam citao )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.