a da nije ku****a
Diskusija
U kanti
DD
927 pregleda · 57 odgovora · otvorena 12.04.2011. u 23:03
ova dvojica se sastaviti sa zemljom ne mogu
hahahah, prejako'
Malo namontirano... 
Inače prejako

Inače prejako
HAHAHA... , "Nazalost bilo je i promasaja"
Stvarno je "Amazing"
Stvarno je "Amazing"
A ludjaka. Hhahahahahaha!
adzooo je napisao/la:
Malo namontirano... 
Inače prejako

Inače prejako
čini ti se ^^
skill brate, skill
ahhahhhah jaki su nema sta
Haha
Svaka cast na ovome, stvarno ste preludi
Prava doza humora pred spavanje.
Svaka cast na ovome, stvarno ste preludi

Prava doza humora pred spavanje.
Čuj montirano, gdje će biti bre montirano. 
WMM

WMM
AHAHHAHAHAHHAHA
hahahahaha dobri dobri al malo preofirno 8-)
joj jrn drame :$
samo ovo kad ste ubacivali ovaj isjecak trebali ste i iz drugih uglova snimati ono kontas
a i ovo je dramatično ^^
samo ovo kad ste ubacivali ovaj isjecak trebali ste i iz drugih uglova snimati ono kontas
a i ovo je dramatično ^^
reaveNz je napisao/la:
Čuj montirano, gdje će biti bre montirano. 
WMM

WMM
Ovaj iznad gore, fazon je da bude ovako providno...
hahahha... koji kraljevi
Ako ćemo iskreno, da je smiješno ... jeste. Na kraju stavljate ono kao bloopers, ovo ono a čitav klip blooper.. Hahahah
Btw ne znam da li ste ikada čuli da Dude Perfect, ako niste predlažem da malo potražite po youtubu, pa da vidite šta momci rade.
Shvatam ja da je ovo bilo jednostavno da se malo nasmijemo, ali govorim kako ste mogli uraditi, da se vidi da ste se potrudili, i da klip ispadne moćan, a ne smiješan i epic fail.
Btw ne znam da li ste ikada čuli da Dude Perfect, ako niste predlažem da malo potražite po youtubu, pa da vidite šta momci rade.

Shvatam ja da je ovo bilo jednostavno da se malo nasmijemo, ali govorim kako ste mogli uraditi, da se vidi da ste se potrudili, i da klip ispadne moćan, a ne smiješan i epic fail.
HAHHHAHAHAHHAAHHAHA 

Tariiik najači, brata <3 !

Tariiik najači, brata <3 !
AZA je napisao/la:
Ako ćemo iskreno, da je smiješno ... jeste. Na kraju stavljate ono kao bloopers, ovo ono a čitav klip blooper.. Hahahah

Čija je kuća ?
Idemo sad brojati retarde na ovoj temi?
Ekstra momci, Remi je mala maca za vas.
Ekstra momci, Remi je mala maca za vas.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.