Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje

115 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.08.2010. u 15:20

Ovako,neki dan sam se registrovao na Lockerz i svaki dan kada odem na Redeem piše We are restocking right now,check back soon.Zašto to stoji i kako ću moći vidjeti "katalog" Redeem-a.I prije sam imao Lockerz,ali sam uvijek mogao vidjeti katalog :S
Pa vidiš da preuređuju taj dio sajta. Svima je tako.
Obriši cookiese sa CCleanerom i probaj opet.
voLume je napisao/la:
Obriši cookiese sa CCleanerom i probaj opet.
Znam da ces mi rec da sam glup,al sta treba da uradim,korak po korak :|
Crox je napisao/la:
Znam da ces mi rec da sam glup,al sta treba da uradim,korak po korak :|
Trebaš skinuti CCleaner, nisam siguran da li je program besplatan, mislim da nije, nađi ga na warezu.
I kad ga instaliraš samo uzmeš run, ono će ti pobrisati cookies-e i sve nepotrebno. Nisam siguran da će ti to pomoći, ali u svakom slučaju će biti korisno za kompjuter.
Znam da se meni dešavalo da nisam mogao otvoriti lockerz, stalno mi je jedno te isto izbacivalo, kad sam pobrisao, radilo.

edit:
Evo ja sam sada pokušao, ne može ni meni. Brzo će popraviti.
voLume je napisao/la:
Trebaš skinuti CCleaner, nisam siguran da li je program besplatan, mislim da nije, nađi ga na warezu.
I kad ga instaliraš samo uzmeš run, ono će ti pobrisati cookies-e i sve nepotrebno. Nisam siguran da će ti to pomoći, ali u svakom slučaju će biti korisno za kompjuter.
Znam da se meni dešavalo da nisam mogao otvoriti lockerz, stalno mi je jedno te isto izbacivalo, kad sam pobrisao, radilo.

edit:
Evo ja sam sada pokušao, ne može ni meni. Brzo će popraviti.
mozes ccleaner skinuti sa oficijalne stranice i besplatan je a nije warez normalno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.