Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prison Break - Sve epizode , sezone .

225 pregleda · 16 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 14:36

- Dobar dan .

Evo bash gledam nekoliko epizoda Prison Breaka i prejaka serija, takodjer imam i igricu koja je predobra

- Eh, posto zelim da sve pregledam epizode i sezone, zanima me dal' ima neko na CD'ovima sve EPIZODE Prison Breaka .

Ne znam koliko ima tacno sezona, ali eto, ko ima sve neka mi nekako presnimi, bio bih mu puno zahvalan .

Ako neko ima i da je iz Sarajeva, nasli bi se i da mi da . Za uzvrat dacu mu 100 do 200 bodova .

Znaci, ne trazim DOWNLOAD LINK'ove da skinem ja, nego ako vec neko ima na kompjuteru epizode pa da sprzi

Dacu i pare ako treba, svejedno .

Bez spama, ty .
Ako ti niko ne bude imao , odes na jkj.hs-hkb.ba , skines KDX , i imas da skines full prison break sve epizode :)
-Imam ja sve epizode na cd-ovima.
Jedini je problem sto sam ja iz Tuzle, a ti iz Sarajeva.
Al' nije frka nac' nekog da ide u Sarajevo ovih dana, pa ti moze i ponjet.
Ili jos bolje, ako imas nekog havera iz Manijaka da dolazi u Tuzlu sutra, mogu njemu dat' pa da ti donese.
naravno serija drama

michael scofield <3

Posto nisam iz sarajeva ( hercegovina ) ima mi dobar prijatelj sve epizode i sezone ja mislim da ih ima 4 ili 5 i dodje neka knjiga e sad ako ne budes nista imao mozda se mozemo cuti
imam , ja imas msn zdra'o

baj te vej , ima vise sezona i nedam za bodove -.-'

svaku seriju imam PM kome koja treba <3

imaju 4 sezone - 21 dvd , + 1 dvd - film koji morate pogledati prejak <3

cijena ako netko drugi zeli 50km + film gratis..
sve druge serije PM me ako trebate npr lost, king of qeens , fresh prince ,everybody loves raymond itd itd

i najbolja serija koju ja preporucujem ono od srca da pogledaju
LIE TO ME!
scootzzZz je napisao/la:
Ako ti niko ne bude imao , odes na jkj.hs-hkb.ba , skines KDX , i imas da skines full prison break sve epizode
Ma nemam vremena za skidanje, tek' mi je novi limit, pa necu odmah da sve skinem

Jest' da imam 80 @lol.free, ali sporije je malo od normalne konekcije .

Tako da djabe ne skidam, bolje da mi neko sprzi, a i neko ce zaradit 100 do 200 bodova .
Jarane qrac ce ti neko sprzit za bodove.

Skontaj kolko treba dvd-ova za sve epizode.
Mire
koliko para dajes za sve epizode prison break :D
Imam ja sve na externom hdd pa ako os prebacim ti na dvd-ove
ja imam full 4 sezone,tj. sve epizode + final break koji prikazuje "majklovu smrt"...

medjutim,snjima se 5ta sezona u kojoj ce se pokazati da majkl ustvari nije mrtav
elDin je napisao/la:
ja imam full 4 sezone,tj. sve epizode + final break koji prikazuje "majklovu smrt"...

medjutim,snjima se 5ta sezona u kojoj ce se pokazati da majkl ustvari nije mrtav ;D
ubio si mi volju za gledanjem

hvala
xpallyftw je napisao/la:

sve druge serije PM me ako trebate npr lost, king of qeens , fresh prince ,everybody loves raymond itd itd

LIE TO ME!
ti nisi normalan xD bogami hahahahahahahahah

50 km za nešto što možeš džbera skinut s neta hahahahahahahahaha udri se uglavu s nečim al jako ono hahahhahahahahahahahaha
xpallyftw je napisao/la:

LIE TO ME!
Daj bola' skuliraj se . :o
miire je napisao/la:
Ma nemam vremena za skidanje, tek' mi je novi limit, pa necu odmah da sve skinem

Jest' da imam 80 @lol.free, ali sporije je malo od normalne konekcije .

Tako da djabe ne skidam, bolje da mi neko sprzi, a i neko ce zaradit 100 do 200 bodova .
jarane imas na carsiji ona nova radnja pc shop imju u njoj svi dijelovi te serije!!Ako ne znas gdje je PM me
StealtH je napisao/la:
Jarane qrac ce ti neko sprzit za bodove.

Skontaj kolko treba dvd-ova za sve epizode.
Evo, nasao sam ..

- moj prijatelj iz razreda ima sve epizode i film

tako da ce mi sutra donijeti , pa tju mu dat bodove .

- moze lock 'n delete .
TommmY je napisao/la:
ti nisi normalan xD bogami hahahahahahahahah

50 km za nešto što možeš džbera skinut s neta hahahahahahahahaha udri se uglavu s nečim al jako ono hahahhahahahahahahahaha
- Prvo nisi pismen , spominjanje Bog-a se pise velikim slovom.
- Drugo , kada mo'š skinut , skini ? da vidimo koliko će to trajati

baj th vej 22 x 3 km = 66 km

Zdr'ao

pwnd ? ,hmm radi ćega ? ok decko juce si se registrovo na sajt meni nesto pricas ? kada budes imo 4 godine u profilo mozemo pricati a do tada zdrao
xpallyftw je napisao/la:
- Prvo nisi pismen , spominjanje Bog-a se pise velikim slovom.
- Drugo , kada mo'š skinut , skini ? da vidimo koliko će to trajati ;)

baj th vej 22 x 3 km = 66 km

Zdr'ao

pwnd ? ,hmm radi ćega ? ok decko juce si se registrovo na sajt meni nesto pricas ? kada budes imo 4 godine u profilo mozemo pricati a do tada zdrao
ja za dan skinem 5 sezona serije "dr.house" i 3 sezone "Heroji" i te tvoje zakone braće sve 4 sezone zato nebubaj cjene mislit će neko da si lud -.- (što i očito jesi... pwnd xD)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.