Ukoliko ne znate na terra serveru je bio jedan admin boss_a. On drzi jednu manju igraonu.
Danas su neka 2 lika sa njegovim amx pass-om usla na terru u banovali ceo server. Sreca pa sam poskidao banove, a ta 2 njihova steam_id-a su uhvatili drugi admini koje nisu mogli da banuju zbog imuniteta, uhvacene steam_id-eve sam banovao permanenet kao i IP odakle su usli.
E sad samo da obavestim odakle su igrali:
[AMXX] (1)boss_a's IP address : 80.65.78.12
inetnum: 80.65.78.0 - 80.65.78.127
netname: TEAM-NET3
descr: IT Consulting Company, Sarajevo
descr: Bosnia Hercegovina
To je NEON igraona iz Sarajeva, svi je dobro znate1
steam ID-evi koje su imali:
15 (1)boss_a STEAM_0:1:3033225 10392 Yes Yes abcdefijmnopqrtu
16 boss_a STEAM_0:0:3026923 10380 Yes Yes abcdefijmnopqrrtu
Dakle jasno se vidi da su likovi igrali iz neona i obojica su imali boss_a pass i uradili taj bezobrazluk.
Pre boss_a, nickovi su im bili:
Ren (ili nesto slicno) i Cage (ne verujem da je pravi), posle bezobrazluka sa amx-om jedan od njih je promenuo nick u sule.
Pomenuti IP je banovan, kao i pomenuta 2 steam_id-a i poslati su u valve a admin boss_a suspendovan do daljnjeg zahvaljujuci ovim debilima!
meni samo ostaje da zahvalim na ovome

sramota !
Danas su neka 2 lika sa njegovim amx pass-om usla na terru u banovali ceo server. Sreca pa sam poskidao banove, a ta 2 njihova steam_id-a su uhvatili drugi admini koje nisu mogli da banuju zbog imuniteta, uhvacene steam_id-eve sam banovao permanenet kao i IP odakle su usli.
E sad samo da obavestim odakle su igrali:
[AMXX] (1)boss_a's IP address : 80.65.78.12
inetnum: 80.65.78.0 - 80.65.78.127
netname: TEAM-NET3
descr: IT Consulting Company, Sarajevo
descr: Bosnia Hercegovina
To je NEON igraona iz Sarajeva, svi je dobro znate1
steam ID-evi koje su imali:
15 (1)boss_a STEAM_0:1:3033225 10392 Yes Yes abcdefijmnopqrtu
16 boss_a STEAM_0:0:3026923 10380 Yes Yes abcdefijmnopqrrtu
Dakle jasno se vidi da su likovi igrali iz neona i obojica su imali boss_a pass i uradili taj bezobrazluk.
Pre boss_a, nickovi su im bili:
Ren (ili nesto slicno) i Cage (ne verujem da je pravi), posle bezobrazluka sa amx-om jedan od njih je promenuo nick u sule.
Pomenuti IP je banovan, kao i pomenuta 2 steam_id-a i poslati su u valve a admin boss_a suspendovan do daljnjeg zahvaljujuci ovim debilima!
meni samo ostaje da zahvalim na ovome

sramota !