Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers 1on1 aim cup - trece kolo !

440 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 19:16

- Pozdrav

Samo da Vas obavjestim da do 30.01.2010 imate fore da odigrate Vase matcheve drugog kola.

- Ako netko odustaje, neka mi ovde to napise da odmah mogu to rijesiti, ako je netko vec igrao a ne moze da upise rezultat, neka ovdje napise.

Tournament Tree

Hvala

Ima par problema, skoro svi su igrali na pogresnoj mapi, =.=, trebao sam nacrtati, morat cu vidjeti sa mirofom sta cemo po tom pitanju

Drugo Kolo : aim_map2 !
ako smo na pogresnoj mapi daj rematch ^^ gusto je bilo...
skala je napisao/la:
ako smo na pogresnoj mapi daj rematch ^^ gusto je bilo...
Ne mogu ti nista reci, znaci mozda i se bude ponove igralo, a mozda bude nesto sasvim drugo : ).
Jos se nije ispravilo ono , ja sam dobio aTiLu , ali greskom stavljeno da je on dobio

EDIT : Hvala mahYre , btw ja sam sa njim igrao aim_map2 , kao sto si mi rekao ?
BUYAKA je napisao/la:
Jos se nije ispravilo ono , ja sam dobio aTiLu , ali greskom stavljeno da je on dobio

EDIT : Hvala mahYre , btw ja sam sa njim igrao aim_map2 , kao sto si mi rekao ?
Fixano je to, pise da si ti pobjedio, ali takodjer pise da je on prosao u 3 kolo, mora se sad to fixat
koja mapa se igra 2. kolo?

aim_map_usp il neka druga?
ja cu sad u 3. kolu promjenit steam id tj igrat pod drugim steamom,imal problema s tim ?
Ja sam igrao sa fragnaticom drugu mapu aim_usp il tako nešto, a fino piše aim_map2 =(
Bilo bi fer da ponovimo
nyonyo je napisao/la:
Ja sam igrao sa fragnaticom drugu mapu aim_usp il tako nešto, a fino piše aim_map2 =(
Bilo bi fer da ponovimo
hah ne bi bilo fer
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
ja cu sad u 3. kolu promjenit steam id tj igrat pod drugim steamom,imal problema s tim ?
Posalji zahtjev za promjenom steam_id
GO MIROFA!
sad mi zao sto se nisam prijavio XD :S
v3Tr0x je napisao/la:
GO MIROFA!
mirofa vs igor ... ne znam za koga bi navijao u ovom slucaju :D
Go Fnatic ' MIROFA !
Ja mislim da ce Minal uzeti kup.

Al' sve u svemu GO GO Milan <3
milan je napisao/la:
mirofa vs igor ... ne znam za koga bi navijao u ovom slucaju
Za onog sto ti dolazi po punjac po onoj maziji pu. dosao kuci ne osjecam ni noge ,nos nista

btw: Gl ostalima i zamolio bih da vise pratite esl jer vi zaboravite da igrate ove cup-ove .
Normalno da su igrali na pogresnoj mapi kada u matchinfo svakog kruga pise aim_map, to je vasa greska :)
mirofa je napisao/la:
Za onog sto ti dolazi po punjac po onoj maziji pu. dosao kuci ne osjecam ni noge ,nos nista ;D

btw: Gl ostalima i zamolio bih da vise pratite esl jer vi zaboravite da igrate ove cup-ove . :r
Go mirofa. Za tebe navijam. Nadam se da ćeš doći do kraja.

<3 VODJA

Pozz, Master ney.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.