Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa CD key-om CS 1.6!?

996 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.06.2006. u 18:24

Vozdra

Nedavno sam instalirao Counter Strike 1.6 No steam i ukucao sam 15-tak IP adresa u favorites ali kada se pokušam konektovati na bilo koji od tih servera bilo steam ili no steam dobijak uvijek istu poruku "CD key invalid".

Listajući neke teme na ovom forumu vidio sam da postoji i univerzalni "AAAA" i "VENGA" CD key pa sam i njih isprobao al opet ista stvar mi se dešava.

Uspio sam se konektovati na samo jednu IP adresu prije par dana ja mislim da je "Terra CW" i mogao sam igrati ali zadnja 3-4 dana više ni ona nije dostupna (javlja mi poruku "server not responding").

Svaka pomoć je dobrodošla i hvala unaprijed
Skoro svi serveri su presli na steam ja mislim da zato nisi mogao uci ni na jedan. pokusaj na neki non-steam server
npr. 213.163.122.17:27016 Link Plus
en1s je napisao/la:

Skoro svi serveri su presli na steam ja mislim da zato nisi mogao uci ni na jedan. pokusaj na neki non-steam server
npr. 213.163.122.17:27016 Link Plus

Slazem se
to je zato sto su svi serveri mislim vecina presla na steam pa zato to i javlja kupi steam i zabavi se
probao sam se konektovati na ovu adresu 213.163.122.17:27016 Link Plus ali mi javlja poruku " server not responding"

takođe sam isprobao 4-5 non steam servera ali mi i tu javlja CD key invalid...

još jedno pitanje kod koga mogu kupit steam(predpostavljam da moram kupit orginalni steam account)??
BabyShark je napisao/la:
probao sam se konektovati na ovu adresu 213.163.122.17:27016 Link Plus ali mi javlja poruku " server not responding"

još jedno pitanje kod koga mogu kupit steam(predpostavljam da moram kupit orginalni steam account)??

pa neradi kad ti se to pokaze
BabyShark je napisao/la:

ako pise " server not responding" onda je server pao ili ne radi u tom trenutku pokusaji radi nekada
thnx en1s OK je razumijem šta znači samo mi tu poruku veoma često izbacuje u zadnje vrijeme-vjerovatno i z*** prelaska većine servera na steam
jarane svi su t serveri sada presli na steam........
a oni koji jos nisu pise uvijed NOT RESPONDING
joker123 je napisao/la:
pa neradi kad ti se to pokaze >

bola sta spamas bezze
dodaj me na msn poslat cu ti cs16.reg radit ce ti netreba ti cd kljuc ni steam!
vazno je ko ce koga dodati u msn da bi se problem rjesio a zasto mu to nisi uradio ovdje? da i ostali mogu vidjet za ubuduce

Zadnji edit: 19.06.06 u 03:32:30

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.