Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kako napraviti counter strike non-steam server

1.595 pregleda · 14 odgovora · otvorena 12.06.2006. u 19:52

E ovako zelio bih napraviti counter strike server za 6-8 igraca da ne stopa i da je non steam. Molio bih one koji znaju da mi dadnu linkove svega sto trebam skinu i sto trebam uradit nakon toga. Hvala puno!!
EVO:

imas u folderu valve: ikonu na kojoj pishe HLDS i tu pokrenes i onda valjda znas odaberes mapu, ofo ono, koliko oces igraca..itd..ali napomena kad udjes u cs upishes sv_lan 0...
btw..kad podignes server kopiras IP/Adresu i dodas sebi u CS- kad ga pokrenes..
Obavezno stavis da ti je konekcija INTERNET a ne LAN..poslije u konzoli upises connect onda IP od servera...

If you have any problems please MSN-me.!!!

PEACE

Zadnji edit: 12.06.06 u 20:24:34

Ne trebaju ti linkovi imas sve na racunar u cs folderu, imas program hlsc (tak nes) naces, i startujes tu server i udjete u cs (na server)... i onda se vratis u widows i odes u task menager proces nadjes tamo cs i desni klik set prioriti i onda blow normal hf
E ovako pasha prvi idi na ovaj link http://cs.teol.net/file.php?id=59 to ti je da skines cs njegova velicina je 274.1MB... Kad to zavrsis skini ovaj patch v21 on ti je komunikativni njegova velicina je 20.5 MB... Kad to zavrsis prvo instaliraj CS 1.6 a onda ovaj patch i kad instaliras patch na desktopu ce ti se kreirati nova ikona dedicated server tu klikni 2 puta i ontvori ce ti se program za dizanje servera Sad bi trebao da mi das 10 poena
Kao sto ti ovaj keno kaze samo patch v21 skines i instal ga udjes u dedicated server nastimas sve stavis da ti je server internet ne lan onda odes na www.whatismyip.com das ip prijateljima.Oni u konzolu pisu connect+ tvoja ip adresa.Ako oces da imas amx mod kao na svim serverima odeshttp://www.amxmod.net/tu skines amx mod prebacis ga u cs folder onda u konzolu servera ukucas amx_help i on ti pokaze sve komande.Mozes da das admina svom prijatelju sa tim komandama sve ti pokaze kad upises amx_help.Eto to ti je sve sto trebas znati...
da citiram jednog "cojka" (jos je on djete), ovako : " Nemas ti mogucnosti da dignes server " Time treba da ti je sve jasno a ako nije onda ev : treba ti slobodna masina, minimalno 1 GB ddr rama ili vise, ****n dobar procesor i konekcija 1024 k/bits...

jer vi ste to trazili...
da citiram jednog "cojka" (jos je on djete), ovako : " Nemas ti mogucnosti da dignes server " Time treba da ti je sve jasno a ako nije onda ev : treba ti slobodna masina, minimalno 1 GB ddr rama ili vise, ****n dobar procesor i konekcija 1024 k/bits...

jer vi ste to trazili...
killswitch je napisao/la:

jer vi ste to trazili...

Vidis ba sta on oce nece on logosoft ili epn.Ja sam server digao i normala lag je najvechi bio oko 40 a konekcija mi je cable.Mora moci ba ne pravi public server
ša ovako ja sam preko dedicated server vec napravi i kad ocu da udem u njega pies no invalid key sto to pise to mi nije jasno a prikaze mi se kad ukucam njegov ip.
nece da mi nivo kreira neznam sto i ne pojavi mi se u add server u favoriesu sve ostalo sam uradio
invalid key, to ti je cd-key cs-a.. sto se tice toga 2, ti na svoj server ulazis preko lana
kad napravish dedicated odse na www.showip.com i na taj ip koji pise dodas svoj port koji si izabro kad si kreiro server,tj.on :27015-27016 i ukucas u favourites i moci ce ti!
eo ti link koji ce ti sve dati i server itd
www.counter-strike.rs.ba
ima sa strane pishe nesh za cs itd
kada udes ima nesh a botove i imapetch
taij skini sto t ga udi i to kada skinesh onda ga instaliash i uz to dobijesh:non steam detected ( asto je tvoj server samo ga dignesh i udesh u cs u i one favourites i pishe ti kako si nazvao svoj server), i to je tvoj server,i admin itd this my help!!!!!!!!!!!!
Ev napravio sam i ja server
Pa eto narednih dana će biti raje. Hehehe, znam
Navratite i vi ak hoćete.
85.92.226.144:27015
ps
kak praviti one fazone, onaj text i to ?
U pozadini dok se igra cs ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.