Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[TuT] Ping Fixer

268 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.02.2009. u 17:51

iako vecina vas zna kako koristiti i odakle skinuti Ping Fixer uvijek ima onih koji neznaju,pa eto odlucio sam napravit jedan mali tut koji ce pomoci begginerima.link za download Ping Fixer je www.cscriminal.addr.com/download.htm!Na toj stranici osim PF-a ima jos mnogo korisnih stvari za cs : Nakon sto vam skine Ping Fixer,kopirajte ga u Program Files/Valve/Counter-Strike1.6/cstrike i tamo ga extract:

P.S. kopirajte link u svoj browser da vam otvori stranicu.Kliknite na slike za uvecani prikaz
Good !! Mozda je Tema vec bila nzm :r

Iskreno ja kad stavim ovaj [ Ping Fixer ] sve odradim od FPS-A 100 sad mi je 20 :( :(

Nikad PING FIXER !!!! :D pussa
Edin je napisao/la:
Good !! Mozda je Tema vec bila nzm

Iskreno ja kad stavim ovaj [ Ping Fixer ] sve odradim od FPS-A 100 sad mi je 20

Nikad PING FIXER !!!! pussa
ja Ping Fixer uopce ne koristim meni je lag dovoljno mal za igranje al eto sad sam ga stavio pa mozda budem i koristio nikad neznas
MaxYz je napisao/la:
ja Ping Fixer uopce ne koristim meni je lag dovoljno mal za igranje al eto sad sam ga stavio pa mozda budem i koristio nikad neznas
Ma fušer..

Nevjerujem da ovo ikako pomaže. :/
spY je napisao/la:
Ma fušer..

Nevjerujem da ovo ikako pomaže. :/
nije tebi evo jucer su likovi otvarali teme kako smanjiti ping! lik mu kaze skini ping fixer on kaze da su skinuli i da nece
MaxYz je napisao/la:
nije tebi evo jucer su likovi otvarali teme kako smanjiti ping! lik mu kaze skini ping fixer on kaze da su skinuli i da nece
ovo stavi cmdrate na 6 i updaterate na 6 onda ti choke bude 20 i igra kasni :S
MaxYz je napisao/la:
Ovim postom si potvrdio ono moje što sam napisao.
shoT je napisao/la:
ovo stavi cmdrate na 6 i updaterate na 6 onda ti choke bude 20 i igra kasni :S
omg ja ovo nisam stavio jer je bolje igrat s njim vec zbog likova koji otvaraju 953584 tema vezanih za "anti lag" i ping fixer
Uđeš sa ping-fixerom na neki server koji ima RHL guard i popiješ bananu jer je to jedna obićna csripta u kojoj pišu rate-ovi:
cl_rate 14000
cl_updatera 60
cl_cmdrate 60
rate 16000

Kada je dodaš nemaš nikakvog hajra,samo ti može pomoč da te server banuje

FantassY je napisao/la:
Uđeš sa ping-fixerom na neki server koji ima RHL guard i popiješ bananu jer je to jedna obićna csripta u kojoj pišu rate-ovi:
cl_rate 14000
cl_updatera 60
cl_cmdrate 60
rate 16000

Kada je dodaš nemaš nikakvog hajra,samo ti može pomoč da te server banuje

ja sam prije koristio ping fixer i nikad ban nisam popio ali tek poslije sam shvatio da kad stavim komande
(rate 25000,cl_updaterate 101,cl_cmdrate 101) da manje laguje nego sa ping fixerom
P.S. nemojte me citirat!
Iako pomogne , to sigorno skroz malo !
Pusta prica !
MaxYz je napisao/la:
ja sam prije koristio ping fixer i nikad ban nisam popio ali tek poslije sam shvatio da kad stavim komande
(rate 25000,cl_updaterate 101,cl_cmdrate 101) da manje laguje nego sa ping fixerom
P.S. nemojte me citirat!
citirat cu te, jer si pogrijesio!

NEMA cl_updaterate 101, NEMA CL_CMDRATE 101

kada value predje 100, HL automatski vraca na default, a to je 25,
fala
riSk je napisao/la:
citirat cu te, jer si pogrijesio!

NEMA cl_updaterate 101, NEMA CL_CMDRATE 101

kada value predje 100, HL automatski vraca na default, a to je 25,
fala
os se kladit?ja tebi posaljem ss kao dokaz, ako je moja tvrdnja tocna ti mi dajes 2 premiuma ako nije ja tebi
MaxYz je napisao/la:
os se kladit?ja tebi posaljem ss kao dokaz, ako je moja tvrdnja tocna ti mi dajes 2 premiuma ako nije ja tebi
ostace tebi na 101, ali se ponasa kao da je 25, a ako sam u pravu ti meni popusis qrac?
ma glupost i ja sam to koristio nista ne pomaze...tebi ako laga znaci ne valja ti net i to je to jedino popravit ce ti se ping npr ako ide 50 do 60 kada ukljucis ping fixer samo ti smanji malo za nekih 10-15...ne mozes kad ti laga 200-300 ping to se ne moze smanjiti nikako...
riSk je napisao/la:
ostace tebi na 101, ali se ponasa kao da je 25, a ako sam u pravu ti meni popusis qrac?
nisam peder zato FOF!a da nezaboravim : Sretan ti dan pedera,******!
ja nisam jos probao , skinuo sam ali kako vidim svi se zale pa da ne riskiram hehehhe

:(:(:(:(
riSk je napisao/la:
Idol si al malo teži? To bilo jedno vrijeme na steamu kad su prebacivani protocoli pussa
Ovo sam ja probavo al meni nista nije pomoglo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.