Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HYPER U SK

640 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.09.2004. u 20:21

Joj tuge ovaj sk sve usere.Majko moja.Ali nece osvojit winter ni da dovedu Wallea i Bullena majku im je**m.
Taman ja sada procito na sk.gamingu...j3bali majku debilsku..samo bi najbolje !
Ma daj glupost skroz ebo ih sk sve cc pobjedi sk na cpl-u u finalu i udje u taj klan to nema nigdje
ma shtas ljudi su dobri itd...jos lova hmm..svako bi to uradio
Ma kodnjih je stvar samo lova koliko oni dobivaju para za te turnire sto osvoje jos spozori aiiiiiii o***ate se od cs a mi samo trosimi na sc
stha mislite da se mi iz bosne pokupimo i odemo u swe tamo nafatamo one iz SK sve i cs i wc3 i da im ruke izvalimo iz ramena da vishe ne igraju ni cs-a ni wc3-a samo best a i jesu ljudi najbolji svaka im cast.........

a kad krecemo :
jbga i dalje su najjaci !
Hyper igrachina
momci i da vama daju kesa ne znam ti koliko vi bi bjezali odavde ko i ja
undER je napisao/la:
jbga i dalje su najjaci !
Hyper igrachina

ko je najjaci , ebo te SK , bez elementa ne mogu disati , jadnici jedni i sad jos hyper'a , ebo im on mater !!

element je bio bog i batina ! bez njega se ne moze !
a sta ti mislis da mi napravimo ekipu i da igramo cijeli dan i noc i odemo na CPL i pobijedimo SK aaa jos u finalu
Pa kad bi imali uslove ko oni i sponzore da idemo svakog mjeseca na dva tri turnira normalno da bi bili ko oni ali ****ga
ciro je napisao/la:
nema sta i ja sam cuo da su odlicni

pa kad si ti cuo za njih moraju biti dobri hehe :/
Virtus.Pro
Spixel
NOA
i josh mnogo klanova
will own SK!
a sta ti mislis da mi napravimo ekipu i da igramo cijeli dan i noc i odemo na CPL i pobijedimo SK aaa jos u finalu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.