Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[TUT] CS Sve na jednom mjestu.

1.144 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.03.2010. u 12:07

; Dakle ovako šta zelim.

- Zelio sam da vam napravim jednu temu na kojoj ce te imati sve u vezi cs-a vi koji pocinjete,a i vi koj ste odavno igrali cs pa formatirali pc.Jednostavno da ne bi morali upotrebljavati "www.google.ba" da bi nasli gdje skinuti cs instalaciu,patch,gui,config,ip od servera i tako dalje ja cu vam u ovoj temi dati linkove i prijedloge.

; Counter-Strike nije igrica u kojoj samo trcis i pucas u nju treba ukljuciti i malo mozga.Vecina mapa se sastoji iz 2 sajta ty svaka mapa koja pocinje s "de_".Cilj igrice je da "CT" strana cuva sajtove na kojima se plenta bomba ili ako dodje vec do postavljanja bombe od strane "T" da je uspjesno otklone."T" strana je dakle obrnuto,cilj im je da plantaju bombu i da cuvaj da ona pukne.

- Download Counter-Strike : Klikni Ovdje !!!

; Counter-Strike Patch.Ova stvar vam omogucava da igrate ovu igricu online.

- Download Counter-Strike Patch by KGB. Klikni Ovdje !!!

; Counter-Srike GUI.To su vam skinovi za pozadinu.CIlj GUI-a je da vam uljepsa igranje i izgled vaseg cs-a.Vecinu najvise "korišteni" GUI-a mozete skinuti na mojoj prethodnoj temi.

- [LINK] BEST CS - GUI : Klikni Ovdje !!!

; Counter-Srike Maps.Kao sto znate svaka igrica ima svoje mape tako i cs.Kada igrate na nekom serveru i kada se mjenja mapa ako nemate tu mapu server ce vam automatski sam skinuti tu mapu.U sljedecem linku sam vam naveo stranicu na kojoj imate vecinu cs mapa tako da ih i sami mozete skinuti nakun instaliranja cs-a

- Download Counter-Strike Map : Klikni Ovdje !!!

; Counter-Strike Server.Ova igrica ima mnogo svojih online servera.Predlazem vam da igrate na nasim domaci serverima radi ugodnije igre boljeg pinga.Evo vam nekoliko nasih servera.

Gamers.ba Public by BosniaHosting - 77.78.235.2:27027
Gamers.ba DM by BosniaHosting - 77.78.235.2:27029
Gamers.ba Surf by BosniaHosting - 77.78.235.2:27017
Gamers.ba CW by BosniaHosting - 77.78.235.2:27016

Osim ovih servera ima mnoštvo drugih na ovom sajtu mozete vidjeti vecinu kako stranih tako i servera sirom svijeta.

- Counter-Strike Serveri IP: Klikni Ovdje !!!

Eto to bi bilo to nadam se da ce vecini biti korisno.
Bravo tebi za trud i za vrijeme koje si izdvojio da ovo "sastavis", al svako danas zna install cs, naci patch i mape, i potrazit' par servera. 

Ostavi se ovaga FrizioNe.
Nije los TUT.
Jedino sto u danaslje vrijeme TS cuva spawn od CT-a.
Uvijek kada igram, 10-tak TS-ova na spawnu ceka, mozda 2-3 igraca idu na plant 
Tuzno 
cntr je napisao/la:
Bravo tebi za trud i za vrijeme koje si izdvojio da ovo "sastavis", al svako danas zna install cs, naci patch i mape, i potrazit' par servera. 

A do sad su otvorili milion tema, nece mi cs, nece mi patch bla bla bla.

Post dobio aplauz od nera_f

cntr je napisao/la:

Brate znam i ja da svi skoro znaju naci instalaciju i instalirati cs.
- Ali ja sam ovu temu digao u svrhu da ne moraju da oni traze po google.ba linkove nego da imaju sve na ovoj temi,ty da im pomognem da se ne more oko trazenja linkova.
FrixioNz je napisao/la:
Brate znam i ja da svi skoro znaju naci instalaciju i instalirati cs.
- Ali ja sam ovu temu digao u svrhu da ne moraju da oni traze po google.ba linkove nego da imaju sve na ovoj temi,ty da im pomognem da se ne more oko trazenja linkova.
Pusti debile, ovi sto traze na gamersu, a mrsko im ukucat' na googlu "cs 1.6 download", nek se bacaju sa zgrade waaaa.
SaltCityBoy je napisao/la:
Nije los TUT.
Jedino sto u danaslje vrijeme TS cuva spawn od CT-a.
Uvijek kada igram, 10-tak TS-ova na spawnu ceka, mozda 2-3 igraca idu na plant :-X
Tuzno :(
+1
Smijem se kladiti da ce sutra biti tema gdje skinuti patch za cs :* a mozda i danas :)
; Counter-Strike nije igrica u kojoj samo trcis i pucas u nju treba ukljuciti i malo mozga.

Nije malo mozga , dok igras trebas imat mozak al drama , tj. od prilike nekih 70 % mozak 30 % Pucanje . Ako si glup kanter nemozes igrat kao i svaku igru r
Svaka cast nije los TUT.
Stvarno je korisna tema , jer dosta je bilo tema u vezi ovoga.
Bilo bi pozeljno da bude sticky da se ne zagubi..

@ cntr :

Ima pojedinaca koji to ne znaju uraditi.Ovo se ne odnosi ni na mene , ni na tebe vec na djecurliju koja ne znaju googlati.
Glupa tema.

Bilo je +10 osvakvih... I mislim da svako to zna, samo kako upotrebljava to je drugo.

Ovo download linkovi, lol nije da je bilo 50 nego i 100 ...

Tako da -

Usput : Nema ovde ni pola od "SVE"
neddie je napisao/la:
; Counter-Strike nije igrica u kojoj samo trcis i pucas u nju treba ukljuciti i malo mozga.

Nije malo mozga , dok igras trebas imat mozak al drama , tj. od prilike nekih 70 % mozak 30 % Pucanje . Ako si glup kanter nemozes igrat kao i svaku igru r
"dok igras trebas imat mozak al drama"

Svi imaju mozak lol, samo ja pitanje ko kako koristi njegov potencijal. Iskreno ja mislim da su Spawn, walle, i ti uber pro high igraci glupi ko ku**c ( to ne zavrsi srednju kako treba ode igrat counter) , al' da counter mozes igrati jedino uz puno vjezbe. Naravno ne kazem da pamet i mozak nemaju uticaja.
1. Linkovi ne valjaju
2. cntr je upravu pa vi pričajte šta hoćete
3. Ti zbog 2-3 lika moraš otvarati temu poput ove ?

No offense ali tema je više nego nepotrebna, pretraži malo CS podforum i vidjet ćeš mnogo boljih i korisnijih tema od ove.
piC je napisao/la:
1. Linkovi ne valjaju
2. cntr je upravu pa vi pričajte šta hoćete
3. Ti zbog 2-3 lika moraš otvarati temu poput ove ?

No offense ali tema je više nego nepotrebna, pretraži malo CS podforum i vidjet ćeš mnogo boljih i korisnijih tema od ove.
Ajde ba ne seri, sto se ti nisi potrudio i pomogao pa barem toj 2-3 likova, licno sam ja dizao temu treba mi patch i ti se nashao ovdje nesh i vi svi gore ...

btw.

svaka cast denise trebat ce nekada
Dobar je tut, ali je prektratak. Ako si vec poceo nesto pisati, trebao si malo " zagrijati stolac ". 

Bez uvrede 
archie je napisao/la:
"dok igras trebas imat mozak al drama"

Svi imaju mozak lol, samo ja pitanje ko kako koristi njegov potencijal. Iskreno ja mislim da su Spawn, walle, i ti uber pro high igraci glupi ko ku**c ( to ne zavrsi srednju kako treba ode igrat counter) , al' da counter mozes igrati jedino uz puno vjezbe. Naravno ne kazem da pamet i mozak nemaju uticaja.
Normala 

Sto se tice spawna walle-ta i tih , mislim da oni imaju visoko obrazovanje mozda si gledo kad daju neki interviju kako je njihov rjecnik bogat ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.